Trevlig kväll !


Idag har jag & Gucci varit på tur :)  Jag har haft på mig tunika från Line of Oslo (shoppad hos
Bolina), jeans Zara, sjal Falierio Sarti också blev det flip-flops (shoppade i Bangkok) eftersom jag varit och fixat tårna.

Efter en riktig "fixardag" så är det nu dags för FREDAGSMYS, Idol, (sen) middag, tända ljus, ett glas vitt och packning inför resan för imorgon flyger vi iväg på SEMESTER / FERIE ! Tjohooooo !! :)

Enda molnet på himlen just nu är att Johanna har blivit så förkyld att de ringde från dagis i eftermiddag och bad mig komma och hämta henne tidigare och nu rinner lilla näsan för fullt här hemma...  Håll alla tummar ni har för att det går över FORT. ! för detta var ju maximal otur att hon ska bli sjuk dagen före avresa...

Önskar dig en riktigt MYSIG fredagkväll ! :)




Kommentarer
Postat av: Anna

Var har du & Gucci varit då? Tycker det är lite lite bloggande om Gucci...hihi! Jag har själv 2 birmor, så jag gillar när du skriver och fotar Gucci :) Kommer det nån "gissa-var-vi-åker-tävling?"

Kraaam och krya på dig kram till Johanna!

2009-09-11 @ 21:44:58
Postat av: camilla

Hoppas du får en skön kväll och en toppensemester! Även om J är lite snorig i morgon så är det säkert skönare att vara det på ett varmt skönt ställe. Kram Camilla

Postat av: Mamma till 2 barn med 5 barnbarn

Hoppas inte Johanna blir dålig nu när Ni ska åka på en skön semester. Sköt om ER och ha det bra.Detta är den bästa bloggen jag har varit inne på,är här varje dag bloggen ger mig väldig mycket.Kram till dig Anna Stina med familj.

2009-09-11 @ 21:57:18
Postat av: Anita L.

Ønsker dere en god tur! Husk nesedråper til Johanna på flyet, så hun ikke får vondt i ørene:) Nå skal jeg kose meg med Kamille...

2009-09-11 @ 22:22:04
Postat av: Madeleine

Hoppas att Johanna vaknar frisk och kry imorgon och att ni får en underbar resa.



Kram och godnatt

2009-09-11 @ 22:43:37
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Lena

Hoppas lilla Johanna klarar flygresan bra imorrn trots förkylning, du får ladda med nässprej och alvedon om ifall...Hoppas ni får en jättehärlig semester =)

Kram

2009-09-11 @ 22:43:53
Postat av: Tova Friman

Vilken söt blus :D

2009-09-12 @ 21:26:28
URL: http://mezmerised.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91