Vilken trevlig dag!


Dagens frisyr.

Vilken TREVLIG torsdag jag har haft! :)  Det startade med frisören och ja, ni ser ju på bilden hur det gick där ;) (berättar mer om det imorgon i ett eget "frisörinlägg"), sen åkte jag direkt down-town och mötte upp Emma på Spalt PR innan det var dags att hämta på dagis och sen har vi varit ute på middag och firat sötaste Gizmoprinsessan Kjerstin som fyllde år idag :)  Och som "pricken över i" så var hela lägenheten NYstädad då vi kom hem ikväll och det doftade rent & fräscht. Lovely.


Arts & Crafts vår/sommar kollektion är riktigt , riktigt FIN.

Jag läste precis igenom de kommentarer jag fått idag och hittade den här: (kul att få svar för jag skrev ju att jag misstänkte att de har nya designers häromdagen...)

Postat av: Birgit
Så hyggelig at du liket vår nye kolleksjon. Vi har fått veldig god respons på den. Vi har ikke nye designere, men jeg tror nok vi blir bedre på mange måter. Hilsen designteamet til A&C
2009-10-22 @ 14:15:27

Tusen TACK för din kommentar Birgit! Jag är verkligen imponerad över er s/s -10 kollektion, ni har gjort ett fantastiskt jobb! :)

Nu mina vänner ska här sovas så vi ses igen imorgon.

NaTtAkLeM! ♥

Kommentarer
Postat av: Karin

Det blev ju riktigt fint! /K

Postat av: Michaela

Kom likt varje dag in här, och alldeles nyss satte bilden med det där att inte alltid vara stark ord på ett litet dilemma jag nyss löste med en vän. Att sen se texten på det var ytterligare ett sign! Du är en helt OTROLIG inspiration :) Hoppas du behåller bloggen forever and ever... Bara glädje över den! :) Vart kommer din fina vita tunika ifrån?

2009-10-25 @ 22:31:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91