Tack för hjälpen!


Idag har jag på mig en super skön topp + matchade linne/singlett från danska Rosemunde som fick följa med mig efter shopping-kvällen hos Daisy.

Ni är bara helt underbara. Tusen miljoner TACK för hjälpen med sparrisen ! :) Nu ska ni få hänga med mig på en liten cookalong ;)

  
Det startade inte så bra... jag tänkte att jag måste ut och shoppa en ny större panna?! Men så kom jag på den briljanta idéen att jag kunde skära av sparrisarna så att de blev kortare. Very good ! ;) (det ser ut som att jag passar på att ånga ansiktet = en liten ansiktsbehandling när sparrisen kokar ;)


Voilá ! Dinner is served ! :) Jag gjorde som ni sa: först kokade jag sparrisen i 2 min, sen brynte jag den snabbt i smör i stekpannan och till sist så rev jag parmesan över den och det blev så GOTT !! :)

TACK för att ni lärde mig laga till sparris i kväll ! :)

Vi var ett trött gäng här hemma idag, jag somnade t.o.m. före utröstningen på Idol så jag gick precis in hos Aftonbladet för att se vem som åkte ur? och jag blev inte så forvånad...  Tycker du att det var rätt tjej som fick lämna?


Kommentarer
Postat av: LiSSaN

Mmm..ser gott ut! Måste jag testa att göra en dag!



Jag tycker inte att Camilla skulle åkt igår. Tyckte hon var bra. Däremot Nicklas - nää...i mina ögon..eller ja...öron är han inge bra alls!

Postat av: Anne

Sparris är en av mina favoriter - det ser dock ut som att du glömde att knäcka bort änden på den. Dvs. att man bryter av den längst ned i 'roten' där den nästan knäcks av sig självt... (fin beskrivning...) Prova att grilla lite sparris snabbt i ugnen och hyvla riven parmesan över när du tagit ut den. Mumma! Lördagskram!

2009-10-17 @ 10:44:23
URL: http://www.mysfabriken.se
Postat av: Mick

tack för middagsinspiration! sparris är en favorit men har aldrig riktigt fått till det som jag vill. Tror brynandet gör skillnaden :)

2009-10-17 @ 14:30:52
URL: http://metrobloggen.se/mickl
Postat av: Sophia

Din topp från Rosemunde är så fin, du råkar inte veta om den säljs i Stockholm? Ha en trevlig lördagskväll:)

Kram Sophia

2009-10-17 @ 18:15:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91