En till mamma, en till Johanna...


Mitt hjärta tycker att det är såå kul att få blader, undrar vem hon fått det ifrån? ;) Lillifee blir en söt fredagspresent.

Nu laddar jag för fredagsmyyys ! Jag plockar (herregud, det tar aldrig slut av legobitar, plåster, puzzel etc etc... ;)  och försöker få ordning inne på Johannas rum så att hon får helg-fint. Ska skynda på och blir klar nu och sen åker solbrillerna på (japp, nu strålar solen !)  and off I go... ! (till dagis).

Dagens TIPS: hos Mester Grønn (cc-vest) hittar du vackra vita orkideer för endast 100kr/st ! jag köpte en igår som förgyller vardagsrummet.

Tjingeling så länge ! :)


P.S Missa inte
TÄVLINGEN !



Kommentarer
Postat av: Maria

Det finns ju många anledningar att gilla dig! Förutom din sköna stil så tycker jag om att du erkänner att du ser på TV, Å tycker om det!. Får krupp av människor som ska ha ett sånt busy liv & säger :- Nej, TV hinner jag ALDRIG se på. Jag har nu två alternativ till varför jag( en arbetande 2 barns mor m hus)hinner se på det jag vill på tv:

-Jag är sjukligt effektiv.

-Trots att jag är blånd & blåögd vet jag hur man spelar in. Ha en aldrig-förr-så-härlig-fredagskväll med Idol & MJ-tema. Krams m

2009-10-16 @ 15:10:36
Postat av: Mia ☆

Mysigt med fredagspresenter! :)

Postat av: karolin

Du är så härlig!!! Önskar dig den bästa av helger!!



KRam

2009-10-16 @ 15:34:42
URL: http://morgongavan.blogg.se/
Postat av: erica

trevlig fredagskväll!

måste bara fråga en sak ang ett inlägg längre ner där du skrev att ni hade med er en micro t johannas förskola. fattar ingenting, får barnen kall mat?? jag hoppas verkligen att jag misstolkat ditt inlägg, annars är det ju galet :)



tack en härligt positiv blogg

2009-10-16 @ 15:47:57
Postat av: ellabella

Jeg liker virkelig bloggen din. Moter, interiør og småbarnsliv (har en datter på samme alder som din).



Erica over her: I Norge får barna sjelden varm mat i barnehagen eller skolen. I barnehagen lager de av og til varm mat (sånn ca 1 gang i uken? Det er det i vår bhg iallefall). Jeg tror ikke de får kald kjøttsaus og spaghetti, det var nok Anna Stina som satte det litt på spissen tenker jeg.



Ha en koslig fredagskveld og en flott helg!!

Ellabella

2009-10-16 @ 17:30:37
Postat av: Anna

Vad mysigt med en liten fredagspresent till både dig och Johanna :)

Ha en fin kväll!

Kraaam

2009-10-16 @ 17:40:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91