Vackra girls & 4:a barn.


Ett gäng vackra girls. Kolla in deras skinnjackor. Me like !!!

Victoria´s Secret fashion show är utan tvekan en av årets största happenings i USA och i år är (som jag tidigare skrivit) snygga 4 barns mamman Heidi Klum host för showen.

Och på tal om 4 barn så blev min bästis mamma till sitt 4:e barn i tisdags. Jag är sååå G L A D för hennes skull och jag L Ä N G T A R till jag får träffa den lilla  prinsessan ! :)  GRATTIS vännen !!!!! jag beundrar dig !

Inspirerande fredag!!
Det här är en av mina absoluta favorit bilder på mig & Johanna. Här är hon ca 4 månader och vi är hemma i Luleå och firar hennes 1:a jul. Det är min bästa
Jonas som fotat oss. Jag trodde inte jag skulle ha barn i mitt liv, för det har aldrig intresserat mig, men livet är en spännande resa som tar oss med på vägar vi inte visste vi skulle gå...

Visst känns det som att 3 är det nya 2 och 4 det nya 3 ? Alltså när det gäller antal barn man har... Själv önskar jag mig inte fler än 2 men samtidigt känner jag ibland att det är riktigt skönt att bara ha 1...  kanske för att jag aldrig har längtat efter barn? eller för att jag helt enkelt är lite bekväm av mig? Det är mest för Johannas skull jag en dag önskar mig 2, så att hon får ett syskon för jag är helt övertygad om att det skulle berika hennes liv (och självklart mitt också).  Känslig sak det här med barn... och det är absolut inte någon självklarhet att kunna få barn... Det är en av de få saker vi inte kan styra här i livet. Det och vädret...

P.S Ursäkta mig, men visste ni att Jim Carrie ska bli morfar (!) och att tjejen vid hans sida är hans dotter (!). jag kan verkligen ta SÅ fel på ålder på folk... trodde han var yngre kan jag säga.

Thumbnail
Far & dotter.


Kommentarer
Postat av: Ida

Hei!

Vakkert bilde av dere! Veldig stemningsfullt!

Jeg skulle gjerne hatt f e m t i barn om jeg fikk velge.. hihi, men igjen - men har jo lyst å følge opp og ha voerskudd til de barna man har. Barn bringer med seg så mye kjærlighet og så mye glede. Jeg ble tobarnsmamma i februar. Før William kom til verden var jeg livredd for at jeg ikke skulle ha nok kjærlighet til begge barna. Selvom det høres ut som en klisje, så er det riktig - kjærligheten deles ikke, den dobles. :-)



Christoffer og William har utrolig stor glede av hverandre. De savner hverandre når de ikke er sammen. Christoffer (4) er den eneste som får William til å le så han mister pusten.. hihi.. av å gjøre ingenting :-) Søskenkjærlighet varmer i mammahjertet.



Blir spennende å se om magen din forblir flat de kommende årene ;-D



Klem fra Ida

Postat av: Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Så insiktfullt du skriver, och så sant det är. Vissa saker kan man verkligen inte kontrollera. Jag har haft vänner som planerat NÄR de vill bli gravida så att barnet ska födas i rätt månad? Man ska vara tacksam för de barn man får.

Vi fick vår andra son (har ju förlorat en där emellan) när dottern var 4 och ett halvt. Vilken omställning! Det var så enkelt med bara ett barn, vi kom och gick utan problem och nu skulle vi börja om från början med mattider, sovtider, blöjor och vakna nätter. Men samtidigt är jag oerhört tacksam för att hon är så stor som hon är, det underlättar massor. Och även fast åldersskillnaden är mer än 4 år så har de en massa glädje av varandra.

Nu går du och lägger dig! Godnatt och stor kram, Lotta

2009-11-19 @ 23:19:34
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag har också bara ett barn och får ofta frågan om jag inte vill ha fler. Det är ju så enkelt med ett, man blir bekväm på något sätt. Men jag tror inte man tänker så en sekund om man får ett andra barn!

2009-11-19 @ 23:49:54
URL: http://www.medennypasalt.blogspot.com
Postat av: camilla

Såå nydelig bilde!

Good natt til dere.

Klem Camilla

2009-11-19 @ 23:59:35
URL: http://millasdagbok.blogg.no
Postat av: Lotta

Hej!

Själv har jag 3 barn och 2 barnbarn och är "bara 43"(hihi)Barnen är 22,21 och 4år gammla barnbarnen är födda den 10/8 och den 9/11 i år.



Är evigt tacksam för att ha dem och skulle gärna vilja ha fler men som du säger sånt kan man nog inte bestämma själv utan det blir naturens gång att avgöra det och så även vädret tyvärr...har regnat och varit

kallt i flera dagar här nu i Jämtland usch...



En ny dag i morgon

Lotta

2009-11-20 @ 00:02:41
URL: http://ingenannanlik.blogspot.com/
Postat av: Jonas

Den där bilden är bara skönast ,)



Vi får mötas upp med kameran snart igen ju!



Kram kram

2009-11-20 @ 00:15:56
URL: http://nytorgsgatan.blogspot.com/
Postat av: Weronica

Jag vill inte ha barn. Och jag fattar inte att folk vill ha 3 och 4 barn. Eller fler. Hur orkar man? Man har ju ingen egentid längre. Skulle jag någon gång ändra mej, så MAX 2 !! En i varje hand, så har man koll :)

2009-11-20 @ 00:48:06
URL: http://www.foxypuma.blogg.no
Postat av: Jonas

Ja gillar att låna andras barn. En timma eller så. Eller hänga med gudsonen. Han e cool å älskar rosa :)

2009-11-20 @ 01:18:09
URL: http://nytorgsgatan.blogspot.com/
Postat av: Mimmi

Skaffade själv barn på gamla dar 34 när jag fick det första....och det var så mysigt 2 o 3 kom sedan och det är två års mellan rum. Och innan var jag inte direkt barnsugen.



Men jag förstår om Du anna-stina kan tycka det kan vara jobbigt med flera för har man det så hinner man inte styla barnen låta dem bada skumbad på morgonen.



Ang bad o dusch så läste jag i en kommentar här att man kan smörja in barn om de är torra för man badar duschar dem varje dag. Men är det inte lite för mkt klart om de är riktigt torra men är de inte smutsiga så behöver de inte bada varje dag ....och det är på kvällen de skall bada duscha i så fall för att bli rena helt onödigt med morgon dusch.

2009-11-20 @ 05:23:08
Postat av: Mimmi igen

Till Veronica som skrev kommentaren om att hon inte kan fatta att folk vill ha 3-4 barn. Till dig var glad för det eftersom i vissa fall blir det inga barn och vi behöver tilväxt så några kan försörja os och ta hand om oss på gamla dar....

2009-11-20 @ 05:25:55
Postat av: Johanna

De som inte har eller vill ha barn förstår inte hur man fylls av KÄRLEK till en människa som man inte ens känner. Det är STORT! Det går inte att förklara. JAg tror att AS förstår, eftersom hon inte ens ville ha barn från början.

AS: bra att du skriver att du kanske är "lite" bekväm, att det iaf kommer från dig själv, för då vet vi att du iaf funderat i de tankarna. Jag tror att en lite "prins" skulle göra susen... ;-) Väga upp det rosa livet lite... Nä, självklart, man kan inte beställa vare sig barn eller kön, men för vissa kan barn oxå vara "nyttigt". Man får en annan syn på vad LIVET EGENTLIGEN betyder.



Lycka till, vad ni än bestämmer er för!

2009-11-20 @ 07:11:37
Postat av: Lisbeth

Barn verkar vara en statussymbol för vissa. Två barnsfamiljer tycks vilja visa hur lyckade de är när de sätter nr tre till världen.



Jag har sett de med tre barn som måste ha hjälp med allt, klarar inte ens av att köra de större barnen till skolan sen det tredje barnet kom. Då får farmor rycka in.



Jag vet tvåbarnsfamiljer som inte ens kan åka och handla med barnen med, då får farmor/mormor vara barnvakt.



Man måste ju veta med sig att man orkar med, inte bara skaffa massa barn bara för att.



Men A-S, hur du som 40 åring kan säga att du "en dag" vill ha ett barn till förstår jag inte. Du kan ju inte vänta en minut till. Din biologiska klocka tickar mot slutet nu! Jag känner på hur du skriver att du inte vill ha fler barn. Skälet du nämner är fel, att det är för Johannas skull. Det måste vara för din och JIGs skull. Johanna klarar sig.



Och att sätta ett till barn till världen i en familj med en så pass frånvarande pappa kanske inte är det bästa. Det blir tufft för dig med dessa resor med två barn själv.



Jag har två barn själv, det funkar bra med 4 år emellan. Jag fick dem när jag var 32 o 36 år. Det var nära att det ej blev en tvåa, och det hade varit helt OK det med. Jag har själv inga syskon, och man saknar inget man aldrig haft. Ensambarn blir självständiga, trygga barn.



Jag tror du har svaret inom dig A-S, ni har det ju bra som det är. Ni lever inte det helt vanliga familjelivet som era jobb är. Och ju längre du väntar, så löser sig ju det hela självt, liksom....

2009-11-20 @ 09:14:41
Postat av: Ina :)

Jeg synes faktisk det nesten er enklere å ha to barn jeg :) nå underholder de jo hverandre, leker og har det så fint sammen.

Jeg var også litt skremt før nr 2 kom, mange prøver jo å skremme ved å si at 2 er som 10 osv.

Selv vil jeg si at to er som 1,5 ;) eneste gangen det føles ut som jeg har ti er når jeg føler på kjærligheten jeg har til de.

Jeg visste også at jeg ville ha to, da har de alltid hverandre :) er enebarn selv og har alltid savnet et søsken, spesielt etter at pappaen min døde.

Det er rett over to år mellom mine små og vi var ikke hundre % sikre før vi satte i gang prøvingen andre gangen, men det tror jeg aldri man blir heller :)

2009-11-20 @ 10:23:51
Postat av: Karin

Jag har tre systrar som jag älskar hur mycket som helst. Vi är sammanlänkade och skulle inte kunna vara utan varandra. Vi har alltid skoj när vi träffas med alla våra barn. Jag skulle inte kunna tänka mig att vara ensambarn. ALDRIG. Min väninna har inga syskon och hon känner sig väldigt ensam, hon jul och andra högtidsdagar med oss för att vi är en stor och lycklig familj.

2009-11-20 @ 10:33:36
Postat av: Anonym

Ja att få ett barn när man är snart 40 är egoistiskt tycker jag.

2009-11-20 @ 10:38:44
Postat av: Anonym

Forts. Man får ju inte abrn bara för sin egen skulle och har man knappt tid med ett abrn så blirdet en stor omställning med 2 barn.



Jag har en dotter och jag blev för gammal för att få ett till barn för jag var singel så länge.



Visst skulle jag kunna bli med barn men jag kan inte bara tänka på mig själv utan på det kommande barnet också.



Och så fixerad A-S är vid att visa en perfekt ta och hålla skenet uppe så tror jag fasaden skulle rasa helt om hon fick ett till barn.

Jag har sällan skådat en 39 åring som är som en osäker tonåring som slaviskt måste följa olika magasin och vad de skriver om i inrednings o klädväg.

Inget eget kan du hitta på A-S du är ett plagiat rakt igenom...



Både din klädsel och inredning är sååå TRÅKIG! Du inreder precis dirket taget ut tidningarna du läser.



Nu är det bokstäver som du har fått på hjärnan och då ser du ingetannat... det finns ju så mycket snyggt man kan göra.

Speciellt om man är beredd att spendera så mycket pengar på mode o inredning som du gör.



Du är shoppingberoende i allra högsta grad tyvärr

2009-11-20 @ 10:47:05
Postat av: siv

Jeg håper ikke du tar slike kommentarer som den ovenfor seriøst Anna-Stina. Jeg blir helt matt...

2009-11-20 @ 11:05:28
Postat av: Jonas

Hur orkar man lägga ner så mycket energi på att vara så negativ?



Snälla, lägg energin på att just din dag ska bli något att vara stolt över. Varje dag!

2009-11-20 @ 11:23:09
URL: http://nytorgsgatan.blogspot.com/
Postat av: Ina

@Mimmi,-hvorfor i all verden er du så opptatt av når andres barn dusjer/ bader? Høres ut som all verdens styggedom rammer et barn som vil ta skumbad på morgenen! Jeg synes det høres alldeles stålende ut og synes J er en heldig liten pike som har en mor som verdsetter litt morro og egenart!

@Anonym kl 11.20,- hvorfor i all verden leser du denne bloggen? Til å hate alt ved den bruker du utrolig mye tanke og energi på den.Trist å se at noen er så fylt av negativitet.

God helg til AS og alle andre som liker skumbad,bokstaver,barn og alle andre vakre ting:)

2009-11-20 @ 13:05:28
Postat av: Kristine

God helg Anna-Stina! (Uansett om du ender opp med ett eller to barn!) Keep up the good work!

2009-11-20 @ 13:56:52
Postat av: Pethra

Vilka elaka människor det finns som sitter och gömmer sig bakom sina skärmar. Anna-Stina delar med sig av några av de största och mest känslosamma känslor som många av oss kvinnor har inom oss och så får hon så mycket skit av vissa av sina läsare. Något alla måste tänkta på; det finns dem som inte vill ha fler än 1 barn och det finns dem som vill ha en hel hop, inget är mer rätt eller fel. Må hända att A-S kanske är lite bekväm som hon säger, så känner jag också med jämna mellanrum som bara har ett barn men inte skall hon få det upptryckt i ansiktet att hon inte hinner med fler barn för att hon stylar Johanna och dylikt. Alla säger att det är enklare med två barn men det är fortfarande en mer som skall kläs, bada/duscha, nattas m.m. All heder till alla era föräldrar som trivs med det, men klanka inte ner på andra som inte känner likadant. Alla är olika men för den sakens skull inte sämre för det eller förtjänar att ta emot hårda och elaka ord!



Och till dig anonym: Har du fortfarande inte förstått att man struntar i att läsa bloggar som inte behagar en? :o)

2009-11-20 @ 14:19:11
Postat av: Yvonne

Hur många barn, det är en känslig sak det... Jag har fyra, och lillskruttan var inte alls planerad. Eftersom det tagit låååång tid innan de andra blev till så slarvade väl maken min och jag. "Det blir ju inga fler om vi inte ens försöker..." Men det gick snabbt som tusan innan jag blev gravid! Att ha fyra barn är en total cirkus om du frågar mig. Såklart jag är jättetrött på alltihop ibland, men på det hela taget älskar jag mitt liv, och alla barn! Men nu slarvar vi inte längre...

Och Veronica, egentid, det är väl när man hänger tvätt SJÄLV....

Ha det gott ...

2009-11-20 @ 14:25:30
Postat av: Lina

Hej!

Är ganska ny till den här bloggen men tycker om att titta in här ibland! ;)



Tyvärr, blir jag lika förvånad varje gång jag är in på en blogg och läser en massa elaka kommentarer. Om man inte tycker om personen ifråga, varför är man då in på bloggen och läser??? Beats the fuck out of me! (Pardon my French).



Det verkar som du arbetar som freelancer? inom mode och inrednings branschen? och därmed förstår jag inte kommentaren någon lämnade om att du beter dig som en osäker tonåring som skriver om mode hit och dit… ja menar, är det inte ditt jobb att hålla dig ajour inom den världen?! Men personen i fråga kanske inte vet att det finns människor som arbetar med mode? Sen att hennes/hans smak är annorlunda … well, smaken är som baken!!!!

Sen det här tugget om hur många barn man ska ha. För det första får man vara glad om man kan få barn, sen är det faktiskt upp till varje par vad som faller dem i smaken. Förstår precis vad du menar att det självklart är lättare med bara ett barn, och det är klart att det är underbart att kunna lägga en massa egen tid på det barnet. (Förresten, ”jobbig” människa som lämnade en kommentar om att ungar inte ska bada på morgonen… ja menar, kom igen!!!! Låter mest som avund till att du har den tiden att ge din dotter på morgonen!)



Själv är jag 32 år och har ingen barnlängtan överhuvudtaget, har aldrig haft det heller för den delen. I Sverige (antar det är lika i Norge) så är man en mycket konstig person om man inte vill ha barn har jag fått lära mig, för det är nästan det livet går ut på här (med detta sagt säger jag INTE att folk ska sluta skaffa barn, men jag anser att man kan vara mer accepterande mot människor som väljer att inte skaffa barn). Har levt halva mitt liv i Sverige och halva mitt liv i USA, och i USA är attityden helt annorlunda (utgår från storstäderna då det är där jag bott). Väljer man att INTE skaffa barn och istället satsa på karriären och sig själv så ses man inte som ett freak för det. Är övertygad om att skulle jag skaffa barn en dag skulle det var det bästa som hänt mig, tvivlar inte på att barn är det underbaraste som kan hända i ens liv, men det betyder inte att det inte finns andra underbara saker man kan göra i livet som barnlös. Alla är vi olika, varför ska man hänga ut/hata någon bara för att de väljer ett annorlunda liv?



Jag tycker det är helfräckt av den här person som säger att du är 39 eller 40 år gammal och att du därmed (mer eller mindre) ska ge upp hoppet om att skaffa ett barn till… herregud! Man måste inte vara 20 för att skaffa barn idag, att kvinnor är över 40 händer faktiskt. Och sen är det ju verkligen ingen annans business än bloggerskan själv vad hon har för planer och tankar oavsett hennes ålder.



När jag var in på den här bloggen för första gången (för kanske 1 el. 2 veckor sen) hamnade jag på ett inlägg där det var några elaka kommentarer, där någon inte tyckte om att du ibland skrev/blandade in norska ord. Tycker inte det är konstigt alls att du gör det, nu vet jag inte hur längde du levt i Norge men man behöver inte mer än några år i ett annat land för att ibland blanda ihop språken (sen verkar du även ha norska läsare vilket kan vara en annan förklaring! å herregud du bor i Norge). Kan tänka mig att det är ännu lättare att blanda språken då norska och svenska ändå är så lika. Min man och jag flyttade till Sverige för ett par år sedan och han är amerikan, han kan ibland fråga mig ”vad heter det där ordet på engelska igen?”… man blir förvirrad… och hans svenska är inte ens flytande. ;) Men när man ständigt hör ett annat språk påverkas man, både på gott och ont. Skulle tro att den personen (som lämnade den kommentaren) aldrig bott utanför Sverige, åtminstone inte under några år för då skulle han el. om det var en hon ha större förståelse!



Jäklar, det blev ett RIKTIGT långt inlägg.. haha.. tydligen var jag tvungen att ventilera för både din och alla andra bloggar där jag sett elaka kommentarer lämnas. Jag fattar inte varför man gör det. Har man bara elaka saker att säga då kan man väl hålla tyst och välja en annan blogg att läsa istället för att såra någon med elaka kommentarer!



Peace out!;)

Lina

2009-11-20 @ 16:00:57
Postat av: Anna

varför skall en som har en blogg få skriva sina åsikter och tyckande men när läsare skriver något i kommentarerna så är det andra som blir upprörda.

Har man en blog gmed kommentarer så är det väl att man skall kunna diskutera där. Inte bara för att ge hejarop hålla med.

Alla har inte tid råd osv att styla sitt/sina barn då kan väl de få skriva det alla har säkert inte heller möjlighet att få handla coh få grejer som A-S. Har varit i branschen så jag vet att det mutas med bårde det ena och andra...



Tacka vet jag bloggar där det är fart och fläkt och inte massa påhopp på den som skriver en kommentar som är lite emot bloggägaren.

2009-11-20 @ 16:53:20
Postat av: Pethra

Anna: Visst skall man kunna diskutera och ge sina åsikter, man skall inte alltid behöva hålla med bloggaren MEN det är skillnad på att diskutera och ge konstruktiv kritik jämfört med att komma med personliga påhopp och lämna elaka kommentarer som inte har något att göra med att man inte håller med. Likaså, gillar man inte en blogg så behöver man inte fortsätta läsa den och spy ut galla över bloggaren bara för att den personen har en helt annan smak/tycke än vad man själv har.

2009-11-20 @ 17:23:48
Postat av: Lina

Håller med dig Pethra! Att människor har skilda åsikter och/eller vill komma med konstruktiv kritik får man tåla om man har en blogg (även viktigt för att man ska utvecklas som människa). Men elaka påhopp är ALDRIG ok och det finns ingen ursäkt för det.

2009-11-20 @ 17:45:33
Postat av: Kristine

HEI!

Alle som leser din blogg SER og LESER at du er en fantastisk flott mor!!!! God helg!! Klem :D

2009-11-20 @ 19:01:45
Postat av: Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Tror inte att det är någon som startar en blogg för att en dag få ta en massa skit från folk som man inte känner (ursäkta mig) Jag vet mycket väl att det är en fri värld och alla inte kan älska alla hela tiden. Om jag inte tycker om något så håller jag käft om jag inte blir tillfrågad om min åsikt. Det kallas vanlig j*kla hyfs och det borde komma i oss alla. Hur sjutton har era föräldrar uppfostrat er? Tar ni inget eget ansvar för hur ni beter er, vuxen mot vuxen? Vänd på situationen och tänk in er själva i Anna-Stinas sits. Ni skriver för att ni älskar det, om ämnen och personer ni älskar och så sitter det folk och bara kastar skit på er. Hur hade det känts för ER?

Hoppas alla får en trevlig fredagkväll, det ska jag och min man ha. Nu går vi ut och lyssnar på Bo Kaspers Orkester, det var min födelsedagspresent från min man! Jag älskar din blogg Anna-Stina och klarar knappt en dag utan att titta in. Jag GILLAR din stil. Stor kram, Lotta

2009-11-20 @ 20:07:35
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: Lisbeth

Lina: snälla du, jag sa inte att A-S skulle ge upp för att hon är snart 40 år, det kanske inte är för sent än, MEN det kan mkt väl vara det. Så mycket vet vi ju om kvinnors fertilitet, efter 40 är det ca 1% som BLIR gravida, det är ju statistik. Vad jag sa är att jag inte förstår hur hon kan tro att det går att vänta. Vill man ha ett (till) barn runt 40 årsåldern finns ingen tid att vänta. Därför tror jag att A-S på sätt o vis redan bestämt sig...vilket är helt OK!



Trodde faktiskt inte det gick att misstolka, men det gör väl det mesta, tycks det.

2009-11-20 @ 22:10:38
Postat av: Lina

hmmm, nej jag missförstod dig inte, Lisbeth... tycker fortfarande det var helfräckt att påpeka hennes ålder. Tror nämligen att A-S är fullt medveten om sin egen ålder .... sen måste man inte alltid skaffa biologiska barn! Det var nog mer sättet du skrev det på som gjorde att det lät så fräckt, det kanske inte hade låtit likadant vid en konversation. Ibland misstolkas människor då det inte går att ta del av människors känslor och kroppsspråk...

2009-11-21 @ 13:21:22
Postat av: Lina

ps. ja jag är ganska snäll. ;)

2009-11-21 @ 13:21:59
Postat av: Lisbeth

Lina: känns som du tog en mening av mitt inlägg och kritiserade utan att se det i sin helhet. Jag ville vidarbefordra en insikt, enbart. Och konstaterade även det fina/positiva med att ha ETT barn.



Som du säger misstolkas mycket, då man bara ser det skrivna ordet utan kroppsspråk, tonfall etc.



Men vad gäller adoption så är ju även det svårare att få igenom efter 40 (om du ursäktar att jag nämner ålder igen!=).



Du är säkert ganska snäll, det är faktiskt jag med :)

2009-11-21 @ 14:23:37
Postat av: Lisa

Herreguuuuuudd!!!! Folk som skriver såna negativa saker i någons blogg är inte annat än avundsjuka och bittra. Självklart har man rätt till olika åsikter, men kom med konstruktiv kritik. Och diskutera saker som är roliga att diskutera, hoppa inte på folk för minsta lilla. Jag hatar människor som håller på med sånt. Det är inget annat än avundsjuka.

2009-11-21 @ 15:17:56
URL: http://minaminis.bloggagratis.se
Postat av: Jenny

Jag håller med om att många idag ofta skjuter upp barnafödandet till "sen". Att bli 40+ mamma innebär faktiskt risker och det är inte ens självklart att man kan få barn om man väntar för länge. Däremot så förstår jag inte varför det ska stressas med fler barn, ett barn är väl fullt tillräckligt?! Talar av egen erfarenhet som ensambarn :)

2009-11-21 @ 15:28:39
Postat av: Johanna

Kul att kunna läsa om dina tankar kring barn. Själv är jag 24 år och har inga ännu. Jag skulle gärna vilja ha 3 st men dels vet man ju inte om man kan få och sedan, om det visar sig att man kan det, vet man ju inte hur det känns efter nr 1 eller 2, det kanske känns alldeles lagom?



Spännande hur som helst att livet tar oss på vägar vi inte vet om. :) Kram

2009-11-22 @ 19:06:19
URL: http://jolla99.blogspot.com
Postat av: Helene Löfgren

Har hittat till din sida. Fredagkväll och Skavlan är på men läser hellre din blogg...ett gott betyg :-)

Angående barn så är det ett underbart, känsligt, smärtsamt, härligt, omvälvande, fantastiskt, magiskt stort ämne att prata om. Själv tycker jag att vi människor skall leva efter vad vi själva finner i vårt hjärta och inte följa normer, krav och fördommar. Jag tycker det är stor att skriva om om detta eftersom det berör många. Men stå på dig hur du och din familj vill ha ert liv. Tack för en inspirerande blogg.

2010-03-05 @ 21:43:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91