Lexington Company.



Lexington Living. Jag gillar deras nya porslin.

Å vad jag tycker att
Lexington har FRÄSCH stil ! Jag bara älskar allt det blå/vita och så här hade det gärna fått se ut i mitt kök :) Och på tal om kök, på måndagar kan vi laga mat både tillsammas med Halv åtta hos mig och Tinas Cookalong på TV4. Brukar du göra det ? Laga mat samtidigt som Tina ?


Ni undrar kanske hur det gick med min sparris i lördags? Jo, tack riktigt BRA faktiskt! tack vare er bloggläsare som tipsade mig för ett par veckor sedan :)

Här hemma hos oss blir det något så exklusivt som grillkorv med pommes i kväll. En kär gammal klassiker ;)

P.S Om du gillar Lexington så får du hålla ögonen öppna för snart kommer jag att lägga upp en TÄVLING i samarbete med LexingtonClothing där du kan vinna FINA kläder. Missa inte det ! ;)

 


Kommentarer
Postat av: Pethra

Här är en till som fullkomligt älskar Lexington men som student har man inte alltid råd att köpa det som står på önskelistan. MEN! Skålarna och muggarna från deras servis har jag iallafall lyckats lägga vantarna på, så nöjd! :o)



Önskar dig och Johanna en mysig måndagskväll.

2009-11-02 @ 16:35:11
Postat av: Karin - AlicesMamma

Lexington kommer bli en kär favvis i mitt kommande hus kan jag lova. Kanske inte köper det marina temat rakt av men godbitar går att plocka! Kul med en tävling, det ser jag fram emot!



Hoppas ni haft en bra kväll




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91