Juleåpning hos Bolina.


Jag blir alltid lika INSPIRERAD då jag besöker
Bolina i Stabekk och nu, då de hade pyntat till jul, så var det så klart extra mysigt att gå runt i butiken.

Jag kom precis innanför dörren efter att jag har :

1. lämnat en glad Johanna på dagis.
2. besökt agenturen till bl.a. How to Kiss a Frog, Chill Norway, Scoth Soda m.fl.
3. besökt agenturen till bl.a. Holly´s , ej sikke lej m.fl.
4. varit innom Shabby (på Frogner) och kollat in deras jul (de hade också juleåpning igår).


Jag fick lust på kalendern längst till höger i bild till Johanna i år (julgranen i zink) men eftersom vi är i Thailand hela december så blir det nog en annan lösning där nere...


Jag mötte upp 2 riktiga solstrålar hos Bolina, mina vänner Randi & Anniken. Båda dessa snygga girls jobbade hos mig på Gizmo & Co och se så fint de matchar varandra i sina outfits. (TACK för igår tjejer! Det blev lite kort men bättre det än inte alls.. Kram!  :)


Jag bara älskar dessa zinkhus från Walther & Co. Köpte 2 små häromdagen och har lust på fler så snart har jag nog en hel liten stad/by ;)


Bilden blev tyvärr inte så bra... Men i år går julen hos Bolina i vitt, brunt, guld, zink... mycket päls, ljus-slingor och vackra korgar med gröna växter i.  De har bl.a. en förpackning med VACKRA julgranskulor som går i creme / vitt / puder-rosa som var sååå delikat ! fick lust att köra de färgerna på vår julgran i Thailand..


Johanna & lilla bebben var också med mig till Bolina men båda somnade i bilen på vägen så därför blev de inte med mig in.

Nu dricker jag årets första julmust. Gud så G O T T det är !! och det är ju helt galet att det inte finns i Norge... ! Men förra året hittade jag faktiskt julmust hos Baker Hansen vid Valkyriplass så vem vet, kanske finns det där även i år? (hoppas !).

Hoppas att du njuter din måndag !? och du har väl inte missat den FINA tävlingen där du kan vinna kläder från LexingtonClothing? Klicka HÄR för att tävla.




Kommentarer
Postat av: Charlotte

GUD, så mysigt med julskyltningen!

Jag har redan börjat planera och pyssla och blev om möjligt ännu mer inspirerad nu...



Och jag måste säga - vilken SNYGG still Randi har! Älskar hennes baggy jeans och snygga look! Mer Randi-outfits please :)



Kram!

2009-11-09 @ 14:14:49
Postat av: Anonym

Hej! Jag undrar om du vet om/var Walter & co säljs i Sverige? har försökt kolla runt på nätet utan framgång... :( Tack på förhand! kram Jessica

2009-11-09 @ 15:01:17
Postat av: Fia

Fortsätt med din look, I loove it more.. =)

En fråga, har Chill Norway snygga kläder/kollektioner? Hur ligger dom i pris??

Hoppas ni har en mysig start på veckan och sweet dreams! Imorgon är en annan dag med nya happenings.

Kram på er..

2009-11-09 @ 20:30:06
Postat av: Johanna

Hej!



Måste bara säga att jag är riktigt avis på er som komer åka till värmen över jul.



Under de år jag bodde i Luxemburg så fanns det julmust på IKEA, så mitt tips är att kolla där!



Hoppas du får en bra vecka.

2009-11-09 @ 20:41:06
Postat av: Kristine

Tusen takk for at du deler dette med oss som bor sååååå laaaangt vekke fra Bolina! Kjekt å få delta i deres inspirasjon :D Likte veldig godt det HVITE sink juletreet som hang i vinduet jeg også ! Mon tro om det er fra Walther & co!!! Takk snille deg!!

2009-11-09 @ 20:55:16
Postat av: kickan

Åh så kosligt! :) Jag ÄLSKAR JULEN, det är verkligen min favorit högtid och jag skäms nästan när jag säger att jag redan börjat köpa julsaker hem som bland annat en underbar Julspira/ topp stjärna till granen från georg jensen i vitguld, drosselmyers vit/silvriga nötknäppare och JUL bokstäver samma som johanna har i sitt rum i 23cm:s storleken :) Nu är jag bara ute efter en grå ullpläd, silvergrå silkeskuddar och antingen en STOR vit dalahäst i minst 55cm eller en Bamse gris från Maileg att ha bredvid granen :)

2009-11-09 @ 23:59:38
Postat av: Yvonne

Åh, julmust! Har inte haft premiär på det ännu, men känner att det får bli snart!

Kramar...

2009-11-10 @ 09:28:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91