Godmorgon novembervardag!


Dagens tänkvärda.

HAPPY måndag alla underbara!  Det blev en ovanlig start på den här första vardagen i november för jag vaknade FÖRE Johanna (!) och det händer minsann inte så ofta på en vardag. Johanna vaknade alldelens nyss, kl. 8.30, och jag är så glad över att hon (och jag) fått sova en lång skön natt :) Oslo bjuder på ett grått & regnigt väder idag så det passar perfekt att jag ska ha en kontorsdag kombinerat med lite plock.

I fredags var jag (och Johanna) på ett möte på
Kamille redaktionen som resulterade i att jag fått ett "dröm-uppdrag" som jag önskat mig en stund så gissa om jag är GLAD !!! :) 


Nytt uppdrag = happy !!! :)

Mitt nya inspirerande jobb kommer att synas i nästa års första Kamille och jag kan inte berätta så mycket mer än att det handlar om att jag har fått en helt egen sida ! :)  Lovar att visa & berätta mer då nr.1 -10 kommer ut och uttrycket "den som väntar på något gott..." stämmer oftast, tänk på det ! :)

Johanna hostar & nyser för fullt så det känns tveksamt om hon kan gå till dagis idag. Ska ringa dit och checka status nu.

Önskar dig en STRÅLANDE måndag fylld av lyckliga stunder och kom ihåg att idag är en perfekt dag att ta första steget mot dina drömmars mål ! :)

KrAm! ♥

Kommentarer
Postat av: Att ha det gott

Grattis till jobbet

Postat av: Camilla

Grattis! Härligt att du har fått ett inspirerande jobb, något som säkert även vi som inspireras av din härliga blogg kommer att märka av.

Grattiskram till dig och Kryapådig-kram till Johanna

2009-11-02 @ 09:38:02
Postat av: Wenche

Gratulerer m d nye oppdraget:) Er kjempespent på hva det er/hvilken side du skal ha i Kamille! Kanskje interiør?!

Jeg abonnerer, og gleder meg enda mer enn før til det kommer ut pga dine saker i bladet:)) Er SÅ glad for den fine hjemme-hos-reportasjen fra leiligheten din i påskenummeret, der jeg oppdaget bloggen din som daglig gir meg så mye positiv energi og glede<3

Ha en fin dag, og god bedring til Johanna:)

Klem:)

2009-11-02 @ 10:42:09
Postat av: ellabella

Høres spennende ut med en egen side i Kamille.

Fantastisk tänkvärde i dag. Det fikk meg til å stramme ryggen og smile, til tross for at jeg er litt småurven og deppa i dag. Men det går over, og bloggen din er alltid like koslig og komme inn til.

Den gjør meg glad rett og slett.

Ha en fin dag, og håper Johanna ikke blir syk.



Stor klem, ellabella

2009-11-02 @ 10:45:02
Postat av: Josefine

WOOOOW gumman, GRATTISKRAMAR! Jag tänker inte gissa här vad det är men jag kan ana. SÅÅÅ kul, du förtjänar all lycka!



Puss & Kram

2009-11-02 @ 10:54:09
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Elin

Har följt din blogg i över 2 år nu och blir lika inspirerad varje gång jag kikar in. Älskar ditt hem och skulle gärna se att du gör ett bild repotage från det någon dag :) men mest av allt gillar jag dina underbara citat("dagens tänkvärda"). Det får mig alltid att le, och se allt lite positivare. Sparar alla och läser dem då jag har en dålig dag. Tack för en otroligt bra blogg Anna-Stina, och grattis till "nya" jobbet, det är du värd!

2009-11-02 @ 12:04:19
Postat av: Solveig

Gratulerer med flott jobb! Så gøy! Er fast Kamille-leser, så ser frem til å se. Tenk at det er 7 år siden du åpnet din butikk, jeg husker det godt. En absolutt favoritt var det. Jeg savner den faktisk!

Ha en herlig dag!!

2009-11-02 @ 13:01:15
Postat av: Randi

Så utrolig flott! Gratulerer så mye :)

2009-11-02 @ 13:34:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91