Godmorgon onsdag !


Här fotograferar jag på Ellas dop i lördags (det är Kimm som fotograferat mig).

Godmorgon alla härliga bloggisar !  Nyvaken mamma här :-)  (Johanna väckte mig för 5 min sedan). 

 Idag har vi en NY dag med NYA händelser framför oss och idag är det sista dagen som ni kan TÄVLA om de fantastiskt FINA barnmöblerna från
Millimini så missa inte den möjligheten , du klickar HÄR för att komma till tävlingen :-)  Glöm heller inte bort att har -10% rabatt på bedårande barnkläder hos MyCinnamongirl, uppge koden "Gizmolinas" när du shoppar så dras rabatten av i kassan.

Min tv-kväll igår slutade med att jag somnade någongång mitt i Desperate Houswives... typiskt....  men är man trött så är man ;-)  Då jag vaknade surfade jag runt lite och tittade in hos fina Emma&Co och där hittade jag dessa bilder som DUKTIGA Kimm fotade på Ellas dop i lördags. Det syns verkligen att ett proffs som fotograferat !


Härlig bild !


Min sötis tillsammans med söta Elsa och hennes pappa  Kimm som är den DUKTIGA fotografen men även mamma Emma tar , som ni ser, fina bilder :-)


Kul bild då jag stod och fotograferade Josefine & Co.

Idag ska jag summera gårdagens jobb-möte, luncha med två solstrålar till vänner och ta en tur innom ett par PR-byråer så bäst jag fångar dagen nu !

Önskar dig en FANTASTISK onsdag och kom ihåg att om du LER så får du leenden tillbaka !  :-)

Kram! ♥

Kommentarer
Postat av: Pethra

Vilket underbart foto på dig där du skrattar så hjärtligt! Hoppas ni får en härlig dag och att solen skiner på er.

Postat av: ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Vilka fina naglar du har! :)Ha en toppen onsdag :)

2009-05-27 @ 08:44:28
URL: http://bambi.blogg.se/
Postat av: Renée

Dina uppdrag verkar vara väldigt fria. Du hinner ju luncha med folk och så. jättekul ju! :D Hur blir det nu med ditt företag då? Eller det kanske är en del av ditt företag det som händer nu....

2009-05-27 @ 08:59:24
URL: http://pluggis.blogg.se/
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

TACK för era fina kommentarer ! :)Renée-

Lunch äter vi väl alla? och det är ju trevligare att äta tillsammans med fina vänner istället för ensam :) Ja, det jobb jag har fått är en del av mitt företag. Men - jag kommer även att dra igång min nettbutik + showroom hemma och det ser jag verkligen fram emot ! :) Jag kommer att kombinera båda sakerna och det blir en perfect match :) Önskar dig en flott dag ! Kram ! :)

2009-05-27 @ 10:38:30
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Josefine

Åh om man tog sådana fina bilder ändå...Ha en fin dag!

2009-05-27 @ 11:30:53
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Becka

Idag behövde jag verkligen höra det där sista om att le åt andra och få leenden tillbaka.

Är trött och småirriterad till humöret idag och då behöver man denna påminnelse! Tack!Hoppas du får en bra dag!

2009-05-27 @ 12:21:09
URL: http://beckasinnet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Mitt motto är Möt världen med ett leende så ler världen tillbaka tmot dig!Så även om du är på ditt PMS-humör (vare sig det är PMS eller inte) så le så kommer dina må bra hormoner igång.

2009-05-27 @ 13:47:02
Postat av: Anonym

Jag tror att Reneé menar att de flesta av oss har tidsbegränsade lunchraster, jag har 40 min med patienter inbokade direkt efter lunch. Att möta vänner för lunch är en omöjlighet! Därför blir det en extra förmån att styra över sina lunchraster som du kan. Men det är ju jättebra, så det så!2009-05-27 @ 14:19:06
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

TACK för alla trevliga kommentarer ! :)Det här med luncher är ju helt beroende vilket typ av jobb man har. Jag har (nästan) alltid haft jobb då jag har kunnat möta vänner till lunch och det tycker jag är riktigt trevligt ! :) Undantaget var då jag jobbade på Ringnes här i Norge, då hade jag bara 30min lunch och åt i en kantina på jobbet..NJUT dagen ! Kram ! :)

2009-05-27 @ 15:35:57
URL: http://gizmolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91