Ett påskägg-tips !


Här har jag markerat vilket ägg som kommer att förgylla Johannas påsk :-)

När jag hade min butik så köpte jag alltid påskpresent till mina söta girls som jobbade hos mig och jag hade alltid lika svårt för att hitta FINA och girle påskägg.  Jag har varit på jakt efter vackra ljusrosa påskägg med stor rosett /sløyfe i mååånga år utan lycka...  Det finns mest de klassiska mönstrade eller de i folie och de i folie har jag aldrig hittat i ljusrosa (men i cerise!).

Hur som helst - jag  blev LYCKLIG då jag hittade dessa söta påskägg i skyltfönstret hos Tanum (i krysset Industrigate / Bogstadveien) häromdagen och jag gick raka vägen in och köpte ett ägg till mitt hjärta.

Ett tips ! Köp ett litet påskägg och fyll det med din veninnas favorit godis och ge bort ägget + ett magasin  i påskpresent. Din veninna blir garanterat super glad !


Kommentarer
Postat av: Agge

Så sött. :)

Postat av: Anonym

Underbara påskägg!

Den med Snövit skulle min lilla dotter bli överlycklig över att få! =)

Vet du om de finns att få tag på i Sverige nånstans?



Kram från Suzanne

2009-03-23 @ 18:13:43
Postat av: Ulrica

Hej!

Jag brukar fylla samma ägg år efter år till våra flickor (sonen skall få ett i år). De är ganska stora och jag brukar bara lägga i lite godis ,

mormor och farmor brukar stå för godisäggen ;-), och istället lägga i såpbubblor, en bok eller film, lite pyssel osv. Sedan blir det äggjakt, för det mesta ute i trädgården, min man brukar lägga ner sin själ i att göra avancerade kartor. Vad som hamnar i äggen är lite olika men det finns alltid såpbubblor i, tjejerna älskar att springa ute och blåsa bubblor :-)

2009-03-23 @ 18:37:15
Postat av: maja

nawwe , va golling <3

2009-03-23 @ 18:55:31
URL: http://majafh.blogg.se/
Postat av: Mie

Søte påskeegg:)Men et tips til påskeegg er å kjøpe sponbokser i hobby butikken (kjøpte både hjerte formet og ovale) og male og dekorere dem selv. Ungene syntes det var veldig hyggelig, de har brukt dem i flere år, og man slipper at lokket på egget stadig faller av og godisen faller ut , synes nemlig at det skjedde temmelig ofte med de vanlige påskeeggene.. Gla påsk

2009-03-23 @ 21:59:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91