Dagens shoppingtips!


Jacka från H&M Trend. 698nok.

Efter en mysig middag och Emil i Lönneberga på TV så somnade mitt hjärta sött. Det är bara de dagar då hon inte sover någon nap som hon somnar så här tidigt och idag hade hon inte alls lust att sova på dagen.

Jag har jag ju kvar att visa er ett par till saker som fick följa med mig hem från H&M i förra veckan ;-)  Så - jag startar med den här jackan som blev mitt -50% val på shoppingfrukosten (alla vi som var där fick välja 1 plagg med -50% rabatt). Ni som följt min blogg en stund känner kanske igen jackan ?  Exakt - jag har en likadan i svart sedan tidigare ;-)  Eftersom jag gillar modellen på jacka så mycket så kändes det helt rätt att gå för den en gång till och jag är väldigt glad i den här grönfärgen. Den passar utmärkt i min vårgarderob ! :-)


Kommentarer
Postat av: Ewa

Har du GÅTT för jackan?? Jag fattar ingenting nu??

2009-03-15 @ 19:26:20
Postat av: Helena

Riktigt snygg jacka!



Vad fina muffinsarna, i tidigare inlägget, blev med små lappar! Jättebra tips! Ha en fortsatt skön söndagskväll!

Postat av: Jenny Lennartsson

Jätte snygg jacka, förstår att du ville ha en till! När man gillar något kan det vara värt att köpa 2 st av de :) fast i olika färger då..

Hoppas du har en mysig söndagskväll..

2009-03-15 @ 20:00:01
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: AnnaStina / Gizmolinas

Hej Ewa!

Ja, jag har gått för jackan. Har bott i Norge i 9 år nu så jag vet inte om det är norska att säga så? Men jag tror att du förstår att jag menar att jag köpt jackan ! Kram :)





Hej Helena!

Tack för din trevliga kommentar ! :) Kul att du gillade muffins-tipset. ônskar dig en mysig kväll! Kram! :)





Hej Jenny!

Ja, om jag hittar något jag tycker om så köper jag det gärna i flera färger (undantag är så klart tex bilar.. ;) Önskar dig också en jätte mysig kväll! Kram ! :)

2009-03-15 @ 20:13:42
Postat av: KarolinaN

Hej!

Nu är vi nyss hemkomna från melodifestival trippen!

Ja, och jag är också lika "chockad" som du verkar vara över vinnaren.. Min favorit kom ju inte ens med till andra chansen , Sahlene och Storeng (stavas det så?). En riktig feelgoodsång!



Jag hann ju också med en liten shoppingsväng,

tänkte titta om de hade din ljusblå kofta- men icke.. Annars finns det ju otroligt mycket fint i butikerna nu, såg mycket på Zara.

KRAM!

2009-03-15 @ 20:49:07
Postat av: Madelene(Landvetter)

Hej du underbara Anna-stina.

Jag är så glad att jag hittade di blogg.Du får mig att må så bra när jag är som längst ner i skorna och sen så klätrar jag bara upp du är underbar.Jag är avundsjuk på dina väner vill också ha en sån underbar vän som du.Du är bäst. Hoppas att du och lill prinssesan har haft en underbar söndag.Kram på er.

Madelene

2009-03-15 @ 21:05:19
Postat av: Starmama

Hej kära Anna-Stina!



Jag har också den svarta, shoppade den efter tipset fr dig för länge sedan :-) Den är en riktig favorit! Ringde och frågade efter den ljusblå koftan m. puffärmar men så sa dom här i Sthlm att den hade kommit in för runt 2 mån. sen och var nu helt slut, typiskt :-(



KRAM Starmama

2009-03-15 @ 21:32:50
URL: http://starmamasblogg.blogg.se/
Postat av: Väntar mitt första barn!

Superfin jacka!



Är själv ute efter nå't likande till våren, fast det får bli när bebben tittat ut i början av maj. Innan dess får jag inte på mig nånting direkt, haha. :D



KRAM / En läsare

2009-03-15 @ 21:51:47
URL: http://mypregnancy.blogg.se/
Postat av: Starmama

Glömde skriva här om dagen att du var så otroligt vacker i dina flätor! KRAM!

2009-03-15 @ 22:52:23
URL: http://starmamasblogg.blogg.se/
Postat av: Bride to be

Hei.



Jeg har et stoooooort spørsmål...

Min samboer fridde i går kveld og jeg skal gifte meg :)

Vi skal ha et lite bryllup og jeg skal derfor ikke ha noen stor brudekjole. Men jeg skal kjøpe en FAB kjole, som jeg kan ha glede av flere ganger. Vet bare ikke hvilken enda. Du som er så godt kjent i butikkenes verden, hvor ville du gått? Jeg bor i Oslo. Kjolen jeg drømmer om er en som fremhever figuren min, jeg har en såkalt timeglassfigur, smal midje og store pupper. Ellers slank...



...også sko! Jeg vil ha et par nyyyydelige sko, men Christian Louboutin selger ikke i norge og jeg skal ikke til utlandet.

2009-03-15 @ 22:59:58
Postat av: nina

Hei! For en herlig jakke og mange fine plagg du har kjøpt i det siste. Blir så inspirert av deg!

Men,du krøller håret ditt så fantastisk og jeg vil gjerne få tips av deg hvordan du gjør det. God klem!!!

2009-03-15 @ 23:02:46
Postat av: Kristin

Hei.



Jeg har et stoooooort spørsmål...

Min samboer fridde i går kveld og jeg skal gifte meg :)

Vi skal ha et lite bryllup og jeg skal derfor ikke ha noen stor brudekjole. Men jeg skal kjøpe en FAB kjole, som jeg kan ha glede av flere ganger. Vet bare ikke hvilken enda. Du som er så godt kjent i butikkenes verden, hvor ville du gått? Jeg bor i Oslo. Kjolen jeg drømmer om er en som fremhever figuren min, jeg har en såkalt timeglassfigur, smal midje og store pupper. Ellers slank...



...også sko! Jeg vil ha et par nyyyydelige sko, men Christian Louboutin selger ikke i norge og jeg skal ikke til utlandet.

2009-03-15 @ 23:26:24
Postat av: AnnaStina / Gizmolinas

Hej KarolinaN!

Jag är SÅ avis på dig som varit i Globen. Din lyckost ! En dag ska jag också dit och se finalen :) och DÅ ska rätt låt vinna ;) Håller med dig om att det är mycket fint i butikerna nu och man blir glad av alla sommarfärger ! Önskar dig en strålande måndag . Kram ! :)





Hej Madelene!

Tusen miljoner TACK för att du skriver så otroligt fint till mig. Jag blir både rörd & glad ! :) Att läsa att jag lyser upp dina grå dagar med min blogg värmer mitt hjärta och jag hoppas att du snart dansar igen. ônskar dig en flott måndag. Kram ! :)





Hej Starmama!

Tack snälla du för den fina komplimangen! :) När det gäller H&M så har jag sett att vissa plagg kommer in vid olika tillfällen i Sverige & Norge. Här har koftan funnits en stund men inte så länge som 2 månader.. Önskar dig en flott måndag ! Kram :)





Väntar mitt första barn-

Jag önskar dig all lycka med den lilla i magen. Kram! :)





Hej Kristin-

GRATULERER med frieriet! :) Så fantastiskt KUL att planera bröllop. Jag tycker att du ska ta turen innom de brudbutikker som finns i Oslo för de har oftast även enklare kjoler. När det gäller skor så finner du Christian Louboutin på butiken Kamikaze i Hegdehaugsveien. Jag önskar dig stort LYCKA TILL med förberedelserna. Kram ! :)





Hej Nina!

Tusen miljoner TACK för fin kommentar. Jag blir så glad när jag läser att jag inspierar :) Ang. mitt hår så rullar jag det på borrelås rullar som finns på tex H&M. Jag bruker rullar i olika størrelser och jag fuktar håret då jag rullar upp det. Sedan torkar jag det torrt med hårtorken. En dag ska jag fota och visa hur jag gör för ni är många som önskar det. Jag önskar dig en flott måndag! Klem! :)

2009-03-16 @ 00:11:33
Postat av: Att ha det gott

MYCKET fint

2009-03-16 @ 07:48:50
URL: http://rubinen777.blogg.se/
Postat av: Missperfectblonde

Skitsnygg jacka =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91