Lyxig clutch & god middag.


Lyxigaste clutchen och fina klänningen från net-a-porter.com.

Vi avslutade dagis&arbets-dagen med att gå och äta god middag på Pasta Basta och nu då jag lastade ner bilderna som togs så upptäcker jag att de tyvärr är så mörka att det inte är någon idé att jag visar dem... Så - därför få ni se en lyxigt LÄCKER clutch och en snygg klänning istället :-) 

Känner ni igen clutchen ? från Sex and the city ? Trots sitt pris på ca 41.000 nok (!!!)  (= 50.000sek) så är den UTSÅLD.  Ganska otroligt ;-)


Kvällens mörka middag ;-)


Jag ska ta och rulla håret nu för i kväll väntar en girls-night-out. Men först lite Allsång på gränsen och finalen i amerikanska Ungkaren också lite jobb förståss.



Kommentarer
Postat av: R

Hej o tack för en härlig blogg. Kan inte du visa hur lockar håret? Slå klackarna i taket ikväll ;)

2009-07-09 @ 19:47:54
Postat av: M & W

Söt clutch! :)

Postat av: Sofie

Är det bara jag eller? Vad är en clutch? Hihi*

2009-07-09 @ 21:21:18
URL: http://sgradin.blogg.se/
Postat av: Hilde S

Hei! Har ventet siden jul på at du skulle vise hvordan du ruller håret ditt. Kan du ikke være så snill å skrive hva du evt. bruker av styling også? Hilsen En som venter i spenning...

2009-07-09 @ 21:48:36
Postat av: Larissa

hej.

i really do not know, if it's the right place, but i have to say, that I LOVE YOUR BLOG! i think, you are a person with a very positive energy, that is one of many reasons i love to read your blog (daily, for more than one year). But on the other side, i hardly understand swedish, because i am a german..





so, Kram Larissa.

2009-07-09 @ 22:30:41
Postat av: louise

Hej har suttit och kollat igenom din blogg i snart två timmar, efter insperations bilder för inredning. Och jag blir så glad, för vi har nästan exakt samma smak. Din lägenhet ser ut som jag vill att mitt hus ska se ut, irednings mässigt alltså ;) Och alla bilder som du hittar med insperation för olika rum, är ju jätte härliga att sitta och titta på.

Jag funderar på att välja design lijen på gymnasiet när jag går ut nian nästa år,och din blogg har verkligen gjort mig mer säker på att det är det jag vill. För jag blir så himla glad att se dina bilder från ert hem och andra ställen också, och genast sätta igång att göra om och inreda. Skulle önska att jag flyttade hemifrån snart bara för att få inreda min egen lägenhet så som jag vill ha det. Och med din blogg får man ju bara ännu mer längtan att börja på den linjen på gymnasiet eller inreda sin egen lägenhet.

Jag har ju som sagt gått igenom hela ditt arkiv för att hitta insperations bilder, och kommit upp i över tvåhundra bilder, som jag har sparat för framtida bruk. Hoppas att det går bra, att jag "lånar dom av dig.



Vill bara säga att jag hoppas att du kommer blogga ett lång tag till och fortsätta så som du gör nu. För jag fullkomligt talat älskar det.

Man vill jätte gärna läsa din blogg eftersom headern och bakgrunden är så fin. Och sen när man börjar läsa blir det bara bättre och bättre.

kram louise



(ps.tycker att namnet på din gamla butik var så himla coolt, älskar det. Gizmo & Co .ds)

2009-07-09 @ 23:01:45
URL: http://lisenanderson.devote.se/
Postat av: Anonym

Jobbar du? det visste nog ingen det har du ju ALDRIG nämnt? Vad "arbetar" du med då??

2009-07-10 @ 10:12:21
Postat av: Sara

Hej, Jag älskar din jeansjacka som du köpt från zara, du vet ingen som vill sälja en till mig i stl 36 el 38? har letat överallt.



Hälsningar från ett ganska kallt Luleå.

2009-07-10 @ 23:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91