Godmorgon härligt regniga söndag!


Dagens tänkvärda...vi får aldrig sluta tro på att allt är möjligt...

Idag vaknade jag till en GLAD & söt Johanna som stod vi min säng och log med hela ansiktet och sa "mamma! det regnar ute !"  Och jag blev SÅ glad och tänkte att Johanna nog också tycker att  det ska bli MYSIGT med en innedag :-) Så - idag ska vi bara vara HEMMA och min plan är att få gjort MASSOR med "fix" så att vi kan starta den nya veckan i morgon med ordning & reda. En fresh start helt enkelt ! :-)


En VACKER bild ! Jag älskar stylingen + färgerna... och är SÅ svag för rosetter / sløyfer, de förgyller verkligen den enklaste outfit. Tänk på det om du har en enklare topp + kjol; köp ett bredare silkeband och knyt en rosett i livet och vips ! så har hela outfiten blivit lite mer "Carrie" ;-)  (bilden på Emma Watson kommer från visualiste.us).

Nu pågår morgomys här och jag ska försöka smita i duschen (inte alltid jag får för Johanna ;-) innan frukosten ska dukas fram.  Jag fick föresten sovmorgon idag, till kl. 08.30, LYX !!!!

Jag hoppas att du också har en skön söndag framför dig och att du tar dig tid att slappa av och "bara vara" för det är det söndagen är till för !

KrAm ! ♥

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Håller med dig! Vi har inte regn här ännu men man kan vara inne med gott samvete. :-) Ha en fin och effektiv dag! Kram alexandra

Postat av: Caroline

Hei! Ønsker deg og Johanna en fin kose-/ordnesøndag inne :) Jeg tenkte også litt sånn da jeg våkna til regn (selv om det også hadde vært deilig med en strandtur..), det trenges jo alltid litt fix inne. Fikk i grunnen lyst til å vaske og ordne på kontoret - takk for inspirasjonen :)

Klem, Caroline

2009-07-05 @ 13:16:16
Postat av: Anonym

jeg synes det er så deilig med frisk luft når det regenr og tar med meg sønnen ut for å leke! gøy med våt sand og vann!

2009-07-05 @ 13:48:02
Postat av: Anonym

Ska du inte jobba? Då går väl jorden under.. Och det därmed FOOL det var ju mitt i prick!

2009-07-06 @ 05:21:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91