Godmorgon torsdag!


Håll utkik efter den har tjejen om du ska shoppa tunikor / strandklänningar på Nai Harn beach ! och PRUTA !! ;-) Kolla föresten in hon som ligger vid sidan av oss.. har hon tappat sin bikiniöverdel?  Här i Thailand ska man ha den på.

Phuket kl. 07.20, torsdag morgon. +25 grader ute och solen håller på att vakna till liv.

Då har vi en ny härlig dag framför oss igen !  Johanna är som en klocka sedan några dagar tillbaka och vaknar PRICK kl. 07 så jag har hunnit starta en tvättmaskin och nu lyssnar vi på cd´n Barnens Bästa och Johanna står och dansar till "klappa händerna". Kommer du ihåg den låten ? Den får mig att tänka på då jag var med i MiniCluben på Sunwing resorten på Mallorca då jag var yngre :-) 

Slå på din favorit musik på morgon och ställ dig framför spegeln och dansa loss ! då vaknar du till och det är ändå ingen som ser dig !  ;-)

HAPPY torsdag ! & CARPE DIEM !

Kram ! ♥

Kommentarer
Postat av: Erica

Men åh, jag vill också ligga på en strand nu, så avis blir jag!!

nej, nu måste jag surfa lite resor för nu blev jag så inspirerad!!=)





kram

Postat av: Alinde

Livet leker! Hm...jag tror personen bredvid dig är en man, faktiskt! Så mamn får inte sola topless i Thailand!? Det tycker jag är bra. Har aldrig förstått det. Eftersom det är totalt otänkbart att visa upp brösten på ALLA offentliga platser, varför i hela friden är det OK på en strand?



Sen tycker jag inte heller det känns bra inför barnen, med alla stort sett nakna kvinnfolk.



Ha en härlig dag i solen nu, du tursamma!!

2009-01-22 @ 08:46:46
Postat av: fruhelle

Nai Harn lika fantastiskt som när jag var där, tack vare dig. Fast det var mycket mindre folk då och det var helt ok för mig.

2009-01-22 @ 09:42:01
Postat av: Karolina N

Jag förstår då inte hur man i hela friden man kan ligga så, varken i Thailand eller nån annanstans. Det är min absoluta egna åsikt, går till mig själv:)

Gud vad kul att shoppa på stranden! När vi var i Karon för nio år sen (!)så kunde man bara köpa "siden kimonos" Kram!

2009-01-22 @ 13:19:17
Postat av: Anonym

det är ju en man!! kolla in bulan mellan benen så fattar du=)

2009-01-22 @ 14:57:46
Postat av: K

Hm, osmakligt.. :-o Fast undrar om det är en man lr en kvinna?? :D Hur som helst; vad kul med lite nya strandklänningar, alltid användbart.

2009-01-22 @ 15:25:00
URL: http://litenarvid.blogg.se/
Postat av: Sophie

En liten tanke bara... varför vill man pruta när de som säljer inte får om så mycket pengar om dagarna? Vill man inte gladeligen betala åtminstone det pris de begär?

2009-01-22 @ 15:26:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91