Finaste Heidi !


Tisdagkväll bjöd på lek & Bus  (med stort B!).

Eftersom jag somnat bort mina senaste kvällar så ligger jag lite efter med bloggande så - nu är vi tillbaka till tisdag då finaste Gizmoängeln Heidi kom och förgyllde vår kväll :-)


När Heidi & Johanna busade så lagade jag middag och Johanna ville bara sitta i sin stol en liten stund, sen skulle hon sitta brevid Heidi. (jag existerar inte då Heidi är här ;-)

Heidi är som familj för oss och hon har en helt speciell plats i Johanna liv: en BUS-plats ! ;-) för aldrig någonsin busar Johanna så mycket med någon som med Heidi. Jag klarar nästan inte att se då Johanna hänger upp och ner, gör kullerbytter / volter i luften och snurrar runt Heidis kropp ;-)  Och Johanna och skriker bara "Mer !, Mer!, Mer!" så fort Heidi tar en paus.

   
Ni kanske förstår att jag får andan i halsen då jag tittar på ;-)  Johanna har verkligen "the time of her life" här !

När vi var i Thailand så var det (förutom JIG så klart) dagiskompisarna, Kjersti & Sunniva + Heidi som Johanna pratade om varje dag. Så hon betyder verkligen mycket för mitt hjärta.

TACK Heidi för att du kom och förgyllde vår tisdagkväll. Johanna säger "Heidi komma!" varje dag ! :-) så vi hoppas att vi ses snart igen.


Kommentarer
Postat av: Trude

Jag tycker Heidi är så himla söt och vad underbart att ha henne i ert liv:). Tur att hon kom med i videon, hihi:).

Postat av: Anna

Härligt med sådana vänner, de förgyller verkligen livet :-)

2009-02-27 @ 09:29:55
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vilken fin vit soffa som skymtar bakom i en av bilderna...det ser nästan ut som en bred schäslong! Precis vad jag vill ha! Vem tillverkar dem? Är det samma som sofforna jag har sett någon bild på också? Ha det fint!

2009-02-27 @ 11:15:09
Postat av: Mingar

Underbart att se sådan fart i bilderna. Bus är kul!

Ha en fantastisk helg!

2009-02-27 @ 14:28:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91