Poolbaren & semesterns första.


Semesterns första drink blev en fantastiskt god Mai-Tai.

Phuket kl. 00.30, natt mot torsdag.

Det blev en trevlig kväll i poolbaren för oss girls + mormor & Hans och ett gäng grannar / naboer. Jag åt super god chicken with red curry och Johanna lekte massor med sin söta kompis Edvin.


Efter massa spring & bus så satte sig de små och tecknade. (ett tips! ha alltid med målarbok + pennor i handväskan ;)

Det började regna lagom till då vi ändå skulle gå hem (det har gått åska + regnat senaste 3 nätterna)  och när vi kom så hann  Johanna bara lägga ner huvudet på kudden så sov hon :)  Perfekt ! tänkte jag: då kan jag blogga ! Men vad händer? Jo, jag somnar så klart jag också ;)  Vaknade nyss och ska strax hoppa i säng igen. Ville bara titta in till er först ! :)


Kvällens i värmen: linne/singlett från Odd Molly, jeans Zara, väska + skor shoppade i Thailand och mina armband kommer från Julie Sandlau, Nomination, Cartier + mtt kinesiska lyckoarmband. Också en mycket viktigt detalj: en rosa hink ! ;)  (Johanna plockar stenar i den på kvällarna).

Önskar dig en riktigt MYSIG kväll ! och är det föresten i kväll det är final i Bonde söker (svenska TV4)? Jag hänger inte riktigt med i "tv-svängarna" här nere i paradiset.... Den enda svenska kanal vi har här är SVT World men inte ens den har jag tittat på sedan vi kom hit.


Kommentarer
Postat av: Lena

Den drinken er god den :)

2009-12-16 @ 19:17:26
Postat av: Therese

Å det ser fantastisk ut å være i varmen nå! lengter etter solen her i kalde norge:) Kjekt å følge med på hva du og skjønne Johanne driver med! Kos dere masse:)

2009-12-16 @ 19:33:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91