Måndagens fotoshoot.


Min regnkappa från Ilse Jacobsen och mina stövlar från Hunter var bra att ha i regnet.

Tittut i natten mina fina bloggisar ! :-) Jag ansträngde mig HÅRT för att se premiären av "Lipstick Jungle" på TV i kväll men misslyckades totalt och somnade innan det ens började...zzz.... var trött girl efter en intensiv & trevlig jobbdag och är nu helt nyvaken / i sömn på väg till sängen för att sova vidare.

Dagen idag startade med att vi körde från Oslo strax efter kl. 08 och sen har jag jobbat på location med flera modeller i ett jobb som inkluderat både utomhus & innomhus bilder. Var back in Oslo runt kl. 19.30 och här ser ni dagens "dream-team":


Jag och duktiga Miriam som gjort hår & make-up på alla modellerna. Min dagens blev praktisk & bekväm i regnet: tunika Hunky Dory, cashmere vest från Maje, jeans Zara och skor Hunter.


Från vänster: fotoassistent, hår & make-up, stylist (jag) & fotografen. Alla gjorde en strålande innsats idag ! (TACK för idag girls ! Ni är super DUKTIGA !!)


Citygirl goes countryside... jag var verkligen på landet idag ;-)

Det har varit en händelserik dag och ni kommer självklart att få se bakom kulisserna bilder då saken är ute i magasinet (Kamille) i mitten av september. 

Nu ska det bli helt UNDERBART att gå och krypa ner i sköna sängen och jag kommer garanterat att sova riktigt GOTT ! :-) God natt ! Vi ses igen imorgon !

NaTtAkLeM! ♥

Kommentarer
Postat av: Mamma till 2 små

Vad hade Miriam på sig? Vet du vad jackan kommer ifrån? Koftan känner jag igen fr Gina Tricot.

2009-08-04 @ 07:42:38
Postat av: Sara L

mysig bild.

Postat av: Annas inspiration

Ser ut att ha varit en härlig arbetsdag :-)



kramis

2009-08-04 @ 09:35:04
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Petra- Designfragment



Men så härligt det ser ut!



Förresten, om du har lust så är du välkommen att rösta och hjälpa mig med hur jag ska hänga mina tavlor. Det vore så fantastiskt med lite input!



www.designfragment.blogspot.com

2009-08-04 @ 10:21:08
URL: http://designfragment.blogspot.com
Postat av: Camilla

Hej igen! Hoppas du hinner svara på min fråga som jag ställde i förrgår under ett annat inlägg! Vilken storlek köpte du i din vita fiels of lace dress (odd molly)? Du hade den på dig när du var på möhippa nu i sommar. Vilken storlek brukar du köpa? Tog du samma som du brukar eller större i just denna modell? Kram och tack på förhand.

2009-08-04 @ 10:26:11
Postat av: AnnaStina/ Gizmolina

Hej Camilla-

Förlåt att jag inte svarat dig, det är lite mycket nu.. ;) Linnet är stort i storleken så jag som normalt köper size 2 i Odd Molly gick ner till size 1. Happy shopping ! Kram! :)

2009-08-04 @ 10:49:41
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Mettan

Likte vesten din, hvor har du kjøpt den?

2009-08-04 @ 21:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91