Hela skolan sjunger.


Mamma hade lagt ut "Reserverat" lappar på våra stolar och vi fick sitta på 1:a parkett ;-)

Min mamma jobbar som lärare och en gång i månaden så arragerar hon (tillsammans med sina kollegor)  något som heter "Hela skolan sjunger" .  Alla barnen från årskurs 1-3 sjunger och uppträder , min mamma håller i trådarna och spelar dragspel och elevernas mamma / pappa / morfar / mormor / farmor / farfar / syskon etc  är på plats i publiken för att titta på sina barn/barnbarn så det var fullt till sista plats i gymnastiksalen och mamma sa att det var publikrekord idag !


Mamma/mormor & alla kidsen sjunger.

Det var så KUL för mig och Johanna att få vara med och se mamma "in action" och Johanna satt helt paralyserad under hela "föreställningen" (=1 time) och  tittade på alla barnen och på sin mormor.... Och gissa vilken låt som de spelade då alla 100 barn tågade in i salen ? Den
HÄR. Me like !! :-)   (kanske jag inspirerat mamma att välja den? ;-)

   
Johanna följde noga med i allt som hände och sången / uppträdandet med flickan som låg i ett ko-skinn tyckte hon var jätte kul. 

Jag blev lite tårögd då jag såg alla barnen sjunga för jag tänkte på att det inte dröjer länge till Johanna också går i skolan... bara några år kvar ! en crazy tanke ...  ;-)  Också mötte jag ett par bakanta efter föreställningen och insåg att världen är liten då man befinner sig i Luleå och det är riktigt mysigt :-)

Ooops, råkade titta på klockan, bäst jag kryper i säng. Jag & bror kom oss föresten aldrig ut i kväll, istället satt vi och pratade här hemma och uppdaterade oss för det var 9 månader sedan sist vi sågs.

Sweet dreams! ♥

Kommentarer
Postat av: Att ha det gott

Så jätte trevligt ni måste haft det

vilken skön mamma du har

Postat av: Hanna

hej! tittar dagligen in på din sida här.. o blir bara såå himla härligt inspirerad. din blogg är en ljus o fab oas för alla som älskar livet (och rosa). Min pappa brukade vara med när vi hade Hela skolan sjunger när jag gick på låg o mellanstadiet. och han spelade dragspel, precis som din mamma. Vilka minnen. och minnen är det för min pappa finns inte längre med oss.. men jag vet att han tittar ner på mig och mitt liv. Anna-stina, fortsätt göra det du gör.. du inspirerar människor och DET är en av de mest fantastiska egenskaper en människa kan ha. Ha de fortsatt bra i Lule! =)



Kram

2009-05-01 @ 12:10:43
URL: http://hannathehanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91