Godmorgon sköna söndag !!!!


Livet ska njutas !

Min darling väckte mig nyss och jag piggnade till så fort jag tittade ut för det vackra vädret är kvar ! Jag ser klarblå himmel och strålande sol, UNDERBART ! dessa "sommardagar" ska njutas för vips ! kan det vända och då vill jag känna att vi tagit tillvara soldagarna så - idag blir det också en lång tur ur .

Solen är nog bloggens största konkurrent... (= inget sittainneochbloggaväder) MEN ! jag lovar att jag ska ta igen bloggandet idag och presentera vinnarna av Kamille Mor & Barn + den fina
tävlingen där 3 st vinner presentkort hos den inspirerande nettbutiken Nordljus.

   
Kamille Mor & Barn säljs i några veckor till så om du inte köpt den så är den mitt dagens tips! kos dig med den i solen idag (den kan tyvärr endast köpas i Norge). På bilderna får ni en smygtitt på 2 av de 24 sidor jag gjort i magasinet.

Idag tycker jag att vi ska njuta dagen och tänka på allt som är bra i våra liv för livet är, trots sina dalar (de kommer och går men lyckan består...) , som sagt amazing ! :-)

HAPPY söndagmorgon !

Kram! ♥

Kommentarer
Postat av: Line

Kommer Kamille mor&barn ut i flere nummer? Eller var det kun dette ene magasinet?Supert magasin by the way - og kjempefin blogg :DOg GRATULERER så mye med brev i posten og oppstarten på butikken din! Gleder meg!

2009-04-26 @ 09:42:44
Postat av: AnnaStina / Gizmolias

Hej Line !Tack för din trevliga kommentar! :) Kamille Mor & Barn var en "one shot" men man vet aldrig, kanske blir det en fortsättning.. Vi får hålla tummarna ! :) Jag blir GLAD när jag läser att du gillar magasinet, TACK ! Carpe Diem ! Klem ! :)

Postat av: petrified in pink (Petra)

Älskar illustrationen - var har du hittat den? Grattis till dina registreringspapper, det ska bli så spännande att se vad du har att bjuda på, din smak är oklanderlig!Kram i solen/PetraPS. Jag återkommer till dig snart med korrektur, jobbar undan föf fullt DS.

2009-04-26 @ 10:50:33
URL: http://petrifiedinpink.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91