Natta!


Sköna sängen med sängkläder från Lexington.

När ska jag lära mig att det är bättre att hoppa i säng tidigt än att somna i soffan? En dag kanske... ;-) NU ska jag i alla fall krypa ner i sköna sängen och fortsätta att sova. Känner mig helt i zzzzömn...

Natta! ♥

Kommentarer
Postat av: Erik

Gizmolina?!

Det låter som en tamagotchi. Jag gillar tamagotchis!

Postat av: Nilla

Gomorron :)

Hittade din blogg i söndags, av en ren slump. Men vad glad jag är för det.

Här finns ju allt, otroligt vacker inredning, underbara bilder från Thailand, där vi var i december förra året. Vi bodde på Orchid vid karon beach, och vår dröm är att kunna åka tillbaks fortare än bara möjligt :)

Blev så jättenyfiken på allt om hur ni kunde bo där så länge.

Återigen, vilken underbar blogg, och speciellt din härliga syn på livet. Allt något att bära med sig nu när det är regn och grått väder varje dag.

Ha en härlig dag.

KRAM från Nilla.

2008-09-10 @ 06:34:57
URL: http://frutteline.blogg.se/
Postat av: Jessica

Sängkläder från Lexington, där endast ett örngott går till runt 2000 :- Och vem (?) bryr sig att Johanna har kläder från Benetton samt Ralph Lauren. Gillar din blogg men tycker att din attityd är lite väl överlägsen emellanåt.

2008-09-10 @ 08:10:00
Postat av: AnnaStina

Nilla-

Välkommen till Gizmolinas! :) Nu blev min morgon hur solig som helst efter att jag läst din jätte trevliga kommentar. Tusen TACK snälla du ! :) Vår tid i Thailand var en planerad "paus" för mig, min sambo och vår dotter efter att vi jobbat lite för mycket i många år. Vi hade det helt fantastiskt och lever länge på den tiden ! :) Önskar dig en underbar dag och tack igen för fina ord! Kram! :)





Jessica-

När jag inte skrivar vart kläder, saker etc kommer ifrån så får jag direkt frågor på det så därför är det en "läsar-service" att jag skriver det :) Och när det gäller Lexington så kostar örngotten ca 325 kr ! INTE 2.0000, jag tror faktiskt inte ens att det existerar örngott till 2.000 kr? och om det gör det så är det ju helt galet. ! Kram :)

2008-09-10 @ 08:36:27
Postat av: Linnéaa

Mysig sängbäddning, vi har ungefär samma....fast Hästens, och sen med beiga Lexington kuddar. Vi köpte ny säng för ett tag sedan och vill ha en sänggavel, jag undrar vart du har köpt er??



Sen vill jag nara kommentera inlägget innan mig.

Jag blev helt chockad. Anna-Stina, jag tycker attd et är super att du skriver ut vart kläder och saker kommer ifrån, man får inspiration av dig och tips och då är det super att veta vart det kommer ifrån om man vill gå och shoppa det :-)



och nja, jag tror inte heller att det finns örngott för 2000kr ha ha

KRAMAR Linnéa i Skåne :-)

2008-09-10 @ 10:25:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91