Dagens!


Dagens: linne / singlett By Malene Birger, klänning Juicy Couture & sjal H&M,  tights French Connection.

Idag gick det undan i svängarna på morgon då vi skulle till dagis så jag slängde på mig det som var närmst till hands :-) (känner ni mammor igen er? ;-)  och som ni ser så på den lilla bilden så blev det ett stopp i butiken på vägen hem också . Blöjor, juice och pålägg handlades. Här är det Libero som gäller för Johanna nu efter en lång period med Pampers.


Dagens med ytterkläder: skinnjacka Stella Nova, långa handskar By Malene Birger & väska Gucci.

Nu har jag precis ätit frukost och ska strax gå iväg till frisören och mysa i några timmar. Håret ska toppas & slingas så att utväxten försvinner. Jag tar alltid med mig en hög med kort när jag fixar håret för det är ett perfekt tillfälle att skriva en hälsning till familj & vänner eftersom man sitter still där i frisörstolen och inte kan göra så mycket annat :-) ja, förutom att bläddra i härliga blader så klart (det ska jag också göra).

Kom ihåg att fånga de lyckliga stunderna i dag och ett tips: skicka en "happy weekend!" hälsning till någon du tycker om! :-)


Kommentarer
Postat av: Frida & Fabulous

Åh så fint! Hoppas håret blir bra och du får en toppenfredag!

Postat av: AnnaStina / Gizmolinas

Frida-

Tack snälla du ! Önskar dig också en toppen dag! Kram! :)

2008-10-10 @ 11:56:27
Postat av: Josefine

åh! jag blir så inspirerad av dig, gång på gång. är det inte vad du har för kläder så är det inredning eller nått annat. det senaste jag skall ta efter är att ta med mig kort att skriva till när och kära, tex vid frisören :)



ha en mysig fredag!



2008-10-10 @ 12:00:55
Postat av: Diana

Snygg outfit!:) Kolla gärna min blogg där jag skriver om mitt liv som ung, nygift juridikstudent! Här kommer jag att skriva om mitt liv, mode, många resor, mina älsklingar, inredning, vardagslyx och mycket mer! Har jobbat extra som make up artist på filminspelningar samt manikyrist, så jag kommer med många tips!

2008-10-10 @ 12:11:24
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: Anna

Härlig klänning, ha ngr härliga timmar i frisörstolen. Jag ska snart stressa iväg och fixa naglarna ska bli skönt att sitta ner i en timme ;-) har farit runt och städat och samtidigt servat gullungarna ha ha ha känns det igen. Kram på dig, titta snart in till mig igen ;-)

2008-10-10 @ 12:47:54
URL: http://alovesand.blogspot.com/
Postat av: Tina

Du skrev förut att du skulle visa på vilka rullar/locktång du lockar rullar ditt hår - kan du inte berätta/visa ? är det sämskinnspapiljotter ?



Varifrån kommer den fina glasljusstaken ? och manshetterna ? (HUR stavas det då ?) :)

tack o trevlig helg



2008-10-10 @ 13:10:29
Postat av: Charlotte

Då skickar jag en Happy Weekend-hälsning till DIG, för du lyser upp mina dagar, inspirerar och glädjer mig alltid!! Är SÅ avis på alla dina fina saker, och känner mig peppad att njuta av varenda dag som bjuds! :)

Fredagskram!

2008-10-10 @ 13:12:51
Postat av: Alinde

Skulle oxå behöva slinga lite utväxt, men det får vänta lite, ryms inte i budgeten just nu!



Luttrad småbarnsmamma som man är, har jag insett fördelarna med att lägga fram både mina egna och barnens kläder för kommande dag, kvällen innan! Bra tips ! ;) Samt lunchmat (till jobbet) och ridkläder ifall det är stalldag! ( 2ggr/v).

2008-10-10 @ 16:30:37
Postat av: Maria Ö

DU ÄR ALLTID SÅ SNYGGT KLÄDD :-)!!

2008-10-10 @ 16:33:40
URL: http://mariaostberg.blogg.se/
Postat av: mini

man tar det som finns närmast till hands, yes jag känner igen mig! för mig blir det ofta samma flera dar i rad :)



tänkte höra om bokstäverna där på hyllan, är det sådana man köper en och en? ser inte så bra på bilden men jag vill ha till min sons rum!

mini

2008-10-12 @ 13:30:16
URL: http://mamamini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91