Lustigt sammanträffande.


Oss på väg till Yaya´s. När den här bilden var tagen så tog mitt batteri i kameran slut - igen . Måste fixa ett extra batteri att ha i handväskan ! ska skriva upp det på min "attgöralista" ;-)

Jag tittade precis tillbaka på vad vi gjorde den här dagen för exakt 1 år sedan? Och ser att vi var ute och åt på Yaya´s ! Snacka om lustigt sammanträffande och  nu vet ni vad vi antagligen gör den 17:e november 2009 också ;-)

Middagen var som vanligt super god. Jag åt min favorit (nr.22´) och Johanna hittade en söt kompis som hon sprang runt och lekte med. Yaya´s är verkligen en perfekt restaurang för oss som har barn för det finns spännande saker att titta på (elefanter, en tuk-tuk, vattenfall etc) också är det väldigt relaxed där, precis som i Thailand.

Jag har kört en mix av Fotbollsgalan på svenska TV4 och norska Top Model här i kväll och nu dröjer det inte länge till jag ska hoppa i säng .


Kommentarer
Postat av: Fredrik *Frisören

Norska topmodel va spännande.. varför kan dom inte visa det i sverige också!?? eller gör dom det? hmmm ler

Postat av: annika

Hoppas ni haft en mysig middag! Har precis satt mej efter att målat , städat och varit på möte i dag.Ska också försöka krypa till kojs i tid i dag! Sov sött!! Kram :)

2008-11-17 @ 22:50:48
URL: http://momtofour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91