Godmorgon fredag !


Jag pratade precis med JIG som befinner sig där klockan är strax före 15 nu och någonstans i världen är klockan helt säkert 5 också.  HAPPY FRIDAY !! :-)

Jag började svara på alla era trevliga kommentarer igår och aldrig går väl tiden så fort som då ! så plötsligt blev klockan nästan 3 innan jag släckte lyset så när Johanna kom in och väckte mig rekordtidigt idag, kl. 06.20, så var jag en ganska trött mama ;-) 

Men - nu efter dusch, hår-rullning och härlig morgon TV så känner jag mig riktigt pigg och klar för att möta dagen ! :-)  Och just nu kokar jag makaroner till Johannas matpakke för hon föredrar svensklunch (`= varm mat)  framför norsk (norsk = smörgåsar). 


Fick nya norska Costume i posten igår med ett ovanligt läckert cover. Det är ett av mina favorit blader !  (I Sverige så kan ni köpa den danska Costume)

Hoppas att du har en skön start på dagen och att du får en strålande dag ! :-)  och här kommer dagens:

"Misslyckanden är steg i stegen till framgång."
/James Allen.

Var inte rädd för att göra fel, lär dig istället av dina misstag och ta med dig din nya kunskap i steget mot dina drömmars mål.

Nu ska vi göra oss klara för dagis här !  Jag ÄLSKAR fredagar ! :-)


Kram! ♥

Kommentarer
Postat av: Sofie <3

Hej vackra mamman !



Jag har en flicka hemma, som satt i mitt knä, lyssnade o sken upp och blev sååå glad o klappa händerna när hon hörde musiken din dotter & hennes vän lekte till, min fråga är, vad heter skivan ?



Och vaaaart har du köpt den gudomliga barnstolen någonstans ? finns den över nätet man kan beställa ?



Mycket tacksam för svar ! En ny trogen läsare som tycker dinblogg är BÄST ! Kram från Sofie

2008-11-14 @ 09:14:56
Postat av: AnnaStina / Gizmolinas

Godmorgon Sofie !



Tusen TACK för din trevliga kommentar som lyste upp min morgon här ! :) Jag har köpt Lollo & Bernie cd´n på Ving´s Sunwing resort i Bangtao i Phuket (Thailand). MEN - du hittar musiken på
www.ving.se om du klickar dig fram på Sunwings sidor och tittar efter Lollo & Bernie ! :) Där har de en underbar kareoke som Johanna ÄLSKAR ! Kan länka dit senare idag för nu är det dagisstress här ;) Johannas fina barnstol finns tyvärr inte att köpa längre :( Jag köpte den för ca 3 år sedan på en utförsäljning. TACK igen för fina ord ! Jag önskar dig en underbar dag. Kram ! :)



2008-11-14 @ 09:22:11
Postat av: [ 20-årig singelmamma till Alice 3 år & Antonio 1 år ]

Upp och hoppa, mama! :) Det är de små som bestämmer när man får sova eller ej, men det är bara att digga läget! Hoppas ni har en bra fredag!

2008-11-14 @ 09:46:07
URL: http://tumadre.blogg.se/
Postat av: Junitjej [Vinn smink!]

Jag älskar också fredagar! Det är den absolut bästa veckodagen, eftersom man har två lediga dagar framför sig.

2008-11-14 @ 09:47:23
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Isabella

Du har blivit utmanad att berätta 7 saker om dig själv! Kika in på vår blogg!

TAKE CARE

2008-11-14 @ 09:47:31
URL: http://akuthem.blogg.se/
Postat av: annika

Hej och god morgon ! Hoppas du får en bra fredag, själv ska jag börja förbereda här hemma för i morgon kommer pappa och hjälper mej att måla övervåningen VIT ! ser fram emot det men hatar när det är en enda röra innan det är klart så hoppas det går fort! Skulle din man komma hem i helgen ? Hoppas det i alla fall han måste va saknad!kram :)

2008-11-14 @ 09:54:32
URL: http://momtofour.blogg.se/
Postat av: Anonym

vilken energi du verkar ha :) lägger dig sent o uppe o hoppar tidigt o verkar alltid på så glatt humör, om man ändå kunde lyckas me det. har tvillingar här på 2 år och det är inte ofta jag orkar va uppe sent o sen upp me dom på morgonen, utan va ett vrak o trött hela dan ;)

2008-11-14 @ 10:30:27
Postat av: Emma

fredagar är verkligen den bästa dagen p åveckan. Hoppas du får en bra dag!

2008-11-14 @ 10:44:11
URL: http://misslindholm.blogg.se/
Postat av: Sofie <3

Tusen tack för svaren du gav : ) Om du blir trött på den fina stolen, köper jag den gärna av dig : )) meeeer än gärna :P Många härliga hälsningar & Kramar till dig o din fina dotter

2008-11-14 @ 13:16:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91