God natt oktober.


Johanna blev SÅ glad över den här ballongen idag .

Min eftermiddag var fylld av ärenden och ca kl. 16 hämtade jag Johanna med halloween ballongen ni ser på bilden som sällskap och den blev stor succé på dagis :-)   (Det är verkligen något helt speciellt med barn & ballonger ) och på vägen hem fick Johanna även en liten present som passade perfekt just idag, nämligen en "Spöket Laban" bok .

   
Johanna busar med sina kompisar utanför fönstret på dagis. Och jag köpte en pumpa / gresskar men vi fick tyvärr inte tid att fixa till den idag så det får bli imorgon istället.

Väl hemma så städade jag i raketfart och sen ringde min bästa vän Petter på dörren och vi har haft den mysigaste & trevligaste  kvällen, timmarna FLÖG fram och han åkte nyss hem . Vi kom fram till att det är ca 2 år sedan sist vi hade en middag (vi ses oftast i Höyer butiken där han är butikschef) så man kan väl lungt säga att det var på tiden ;-)   Petter är  inte bara en bästa vän till mig, han är även gudfar till Johanna och han var med vid hennes födsel och för mig är han "familj" :-)

TACK bästa vännen för en fabulous kväll, FIN blomma och frän nettpresentation ;-)

God natt & Sov gott ! ♥

Kommentarer
Postat av: Unni

Er det måske Petter som er far till Johanna??

2008-11-01 @ 18:48:34
Postat av: Frida

Hej, var både JIG och Petter med vid förlossningen? Ovanligt, men det måste ha känts tryggt :) Ha en mysig kväll! Frida.

2008-11-02 @ 19:01:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91