Underbara dagen.


Johanna med sina badleksaker. Hon myste massor i poolen idag.

Phuket kl. 01.30, natt mot söndag.

Vi har - som jag skrev tidigare - haft en helt underbar dag idag ! Vädret har varit helt perfekt i flera dagar nu med strålande sol från klarblå himmel och riktigt varmt och skönt, checkade inte temperaturen idag men gissar att det var runt +35 och eftersom det blåser en del så är det helt lovely :-)

Innan vi köpte vår lägenhet här i Chalong så bodde vi 2 år på "
Katathani" som ligger på Kata Noi Beach. Eller ja, alltså vi bodde inte där i 2 år, men vi bodde där ett par veckor 2 år efter varandra ;-)

Först då jag var gravid med Johanna (min & JIG´s första jul) och sen förra sommaren då vi var här för att titta på lägenheten före köp. Och en sak är säker: vi älskar den här resorten!

Så - idag valde vi att tillbringa hela dagen där och det var bara helt underbart lyxigt och skönt! :-)


Johanna hittad en söt tjej från Austrailen att leka & bada med då vi kom till resorten men det är inte många barnfamiljer här så Sunwing är helt klart bättre för Johanna i den åldern hon är nu.

En underbar sak med den här resorten är att den ligger precis vid havet så det är nästan som att ligga på beachen men skillnaden är det bekväma att man kan beställa både SPA behandlingar och goda paraply drinkar direkt från solstolen + att det faktiskt är lite skönt att slippa sanden ibland ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91