Sunwings söta djur!


"Mamma, hjäääälp"! säger Johanna dag 1 då hon träffade Bernie för första gången., dag 2 pekade hon och kramade mitt knä.... :-) Och idag då jag sitter och skriver det här inlägget så står hon och pekar på skärmen och håller i Berniegossedjuret så nu är han helt klart en favorit ;-)

Phuket, resorten, torsdag kl. 10.50, +30 grader och sol bakom moln..

På Sunwing dyker det ofta upp söta djur runt poolen och första dagen blev Johanna jätte rädd dem, men efter några dagar gick det bättre :-) och nästa gång vi möter dem tror jag nästan hon vågar krama dom ;-)

Jag hittade föresten en bättre adress direkt till sidan där du kan läsa mer om Sunwings fantastiska koncept, klicka här:
Sunwing


Idag har vi packat upp väskan från minisemestern, i den låg bl.a.: söta gossedjur (men Lollo hade vi shoppat då vi var på besök på Sunwing i januari), cd´n som gått varm här idag ;-) , fina vykort (som ska skrivas och sparas som minnen ) och en haklapp från restaurangen som Johanna absolut inte ville ha på sig (hon hatar haklappar) men som jag sparade som minne :-)


Och på den här adressen kan du höra på den sång som Johanna ÄLSKAR och dansar till heeeeela tiden här hemma idag :
(klick på länken, sen på the guitar och sen på mikrofonen!)

http://www.ving.se/mytimages/SiteId1/Microsite/lolloochbernie/start.html


Nu är vi plötsligt tillbaka i "vardagen" igen med tvätt som ska tvättas (är inne på 3.e maskinen på morgon...), disk som ska diskas, säng som ska bäddas och allt plockande....  Och egentligen hade vi planer om att ta badbussen till beachen idag men så kände jag bara att nej, jag orkar inte stressen + att Johannas näsa rinner mer än någonsin så jag tror vi softar hemma fram till att hon ska sova sin nap och senare tar vi och åker in till Phuket Town och lunchar + besöker några butiker... "Back to city life" med andra ord ;-)

Hoppas att du också har sköna planer för dagen.!

Tjingeling! :-)

Kommentarer
Postat av: Madelene

Godmorgon.

Skall snart gå och väcka min lilla docka. Solen skiner och det är ett underbart vår vädet ute.Det är tur att man jobbar bara från 9-13 i dag,så man hinner vara ute i solen när man kommer hem. Hoppas att du och din docka har en härlig dag och kväll.

Ha det så jätte bra Kram Madelene.(från Landvetter)

2008-05-08 @ 06:58:38
Postat av: sanny

söta bilder :)

Postat av: Stina

God morgon! Lät som en ganska skön dag ni har framför er. Jag ska till skolan allra sista dagen idag, sen ska jag vara mamma ledig ett år. Har bf om två veckor spännande. Hoppas ni får en bra torsdag! Kramar

2008-05-08 @ 07:45:38
Postat av: Princess Jessica

Godmorgon Sötnosar!



Ville bara önska Er en riktigt mysig dag !

Här i kära hemstaden vaknade vi till en underbar blå himmel och härligt fågelkvitter.

Det är lovely sommarväder här :)

Pussiluss :)

2008-05-08 @ 08:12:53
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Hoppas att ni får en underbar torsdag! :)

2008-05-08 @ 08:26:17
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: karin

shit va varmt det måste va under dom där djurdräkterna,stackars,vad härligt ni har det ..många kramar

2008-05-08 @ 08:30:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91