Solig dag på beachen!


Vi var totalt ca 10 personer på nästan hela Karon Beach idag (i alla fall på halva) och plötsligt kom damen som låg brevid oss och solade och gav oss varsin glass som hon varit iväg och shoppat. Vad det är underbart med snälla människor! :-)

Phuket kl. 18.10, tisdag kväll, SOL och nyss +38,5 grader på verandan.. phu...!

Vi fick ett "ryck" och kastade oss iväg med badbussen på morgon :-)

Turen gick till Kata och därifrån tog jag en prommis med en sovande Johanna till Karon beach. Vädret var KANON och vi hade i princip hela Karon beach för oss själva (och den beachen är STOR!) . Ska berätta mer sen för nu står vi klara och väntar på att få åka iväg till Central Festival, det är bara det att vi har badrummet fullt av folk så vi måste vänta till de är klara...


Här byts en kakelplatta ut i duschen.

Oj, de är klara NU. Då måste vi rusa, taxin har stått och väntat..

Happy tisdag! :-)

Kommentarer
Postat av: Madelene

Hej.

I dag har vi underbart väder här hemma i Landvetter med.Har haft en underbar dag började jobba 8.00 till 12.00 sen hämtat min lilla docka hos dagmamman, och nu är vi på altanene och bara njuter av solen.Ha det så jätte bra du och din underbara dotter.

Kram Madelene

2008-05-27 @ 14:07:32
Postat av: Mary

Vad härligt att ni har möjlighet att stanna ett tag i Thailand! Här i Sthlm har vi underbart väder idag, sitter och bloggar ute i trädgården hos mina föräldrar!!! Lovely! Väntar med spänning på att höra om ditt projekt ;-D Ha en underbar dag! Kramar Mary

Postat av: Sara - Dagens Positiva

Vilken söt bild på Johanna! Låter som om ni har haft en perfekt dag! Själv har jag precis kommit hem från jobbet och tänkte gå ut och njuta av solen en stund. :)

2008-05-27 @ 15:06:42
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91