Lyxig mamastund!


Vi gick ner till det SPA som ligger vid stranden på em då regnet avtog lite och dar fick jag manikyr & pedikyr før 400 bath! Dvs 66nok. :-) Hemma hade det hamnat en nolla bakom och inte ens det hade rackt....

Phuket, Bangtao, Sunwing Resort & Spa kl. 21.45 måndag kvell.

Åååå vad jag MYSTE idag då jag fick fixat mina tår & hander! :-) Jag har velat gøra det LANGE men ni som har barn vet hur det ar - det ar inte alltid så latt att hitta den dar stunden....  Så idag tog jag helt enkelt med mig Johanna och det gick hur BRA som helst!

Hon satt i mitt kna och tittade på nar tårna fick fin fransk manikyr och sen satte hon sig på en liten stol brevid mig då det var handernas tur. Gud vad jag kanner mig mycket fraschare med fransk manikyr på naglarna! I love it! :-)


Jag børjar kanna mig så blek nu efter flera dagar utan sol men så tittar jag på den har bilden och jamfør med Johannas ben och inser att det kanske inte ar någon fara annu ;-)

Det ar SÅ bekvamt att bo på en resort dar "allt" finns! MiniMarket, skraddare, juvelbutik (om någon pløtsligt skulle få før sig att fria kanske? eller bara ge en suprice ? ;-))  , SPA innomhus, SPA utomhus, MiniLand, olika restauranger att valja mellan, show på kvallen..... Ja, om man har barn och ska på semester så kan man nog faktiskt inte bo mer bekvamt an så har!

Som idag tex, jag hade ALDRIG kommit mig ivag på SPA om det inte legat på 2 min gångavstånd från vårt rum.


Johanna satte sig på en liten søt stol brevid mig då jag skulle få min manikyr och dar fanns det massor med nagelack att leka med :-)

Før att fira dessa bekvama dagar sitter jag nu och lyxar med ett glas mousserande och i bakgrunden hør jag Johanna sova søtt. Det ar sånna har stunder som ar ett "lyckligt øgonblick"! :-)

P.S jag vågar inte mixtra med att få till språket till svenska igen før min dator ar sjukare an någonsin så om jag trycker på fel knapp finns risk før att jag inte kan blogga mer och det vill vi ju inte.

Kommentarer
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Åh vad härligt det ser ut! Man måste ju passa på när det är så billigt! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91