Godmorgon! äntligen!


Katathani resort, Kata Noi beach igår. Skön avkoppling med bok  ( "Minus nine to one" av Jools Oliver) och en härlig drink.. :-)

Phuket kl. 10.00,  lördag morgon +30,5 och SOOOOL!

ÄNTLIGEN kan jag blogga igen! :-)

Internet har legat nere här på resorten sedan igår så det förklarar min frånvaro. Och jag tror knappast att jag behöver skriva hur irriterande det är att vi fortfarande inte har ett 100% fungerande internet här. (det är inte vi själva som fixar det - utan ledningen av resorten för det är wireless...)

Hur som helst - nu har vi en ny HÄRLIGT soooolig dag och förhoppningsvis kan jag blogga som vanligt idag :-)

Dagen idag blir föresten fylld av massor med fix för nu närmar sig hemresan och det står en hel del på "att göra listan" så trots att poolen & solen & beachen lockar enormt så tror jag tyvärr att vi måste prioritera shoppingen idag. Men om vi är riktigt effektiva så kanske vi får till en både/och lösning :-)

Igår var vi föresten och super myste på Katathani resort igen och det var som vanligt lovely. Sen var jag och beställde klänningarna också men mer om det senare.

Nu måste vi sätta fart här!

Njut dagen och jag hoppas att solen skiner på dig också!

Kram! ♥

Kommentarer
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Visst är det irreterande när internet inte fungerar! Egentligen ett i-landsproblem och man får ju tid att göra saker med vänner och familj istället, men ändå. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91