Godmorgon lycka!


Jag älskar att ligga och relaxa på beachen och titta ut över havet. Det ger en inre "ro" också öppnar det sinnet när man blickar ut över något som aldrig tar slut.... I love it! :-)  Jag tog bilden då jag och Johanna låg och myste i samma solstol igår på Nai Harn. Hon har så klart en egen stol men ibland hoppar hon över till min :-)


Phuket kl.08.15, torsdag, +30 grader och "morgondis" framför solen.

Vilken LYCKA!! jag kan äntligen lasta ner bilder igen! :-) Försökte hur många gånger som helst igår och har jobbat på saken hela morgonen också och nu SÅ är ordningen förhoppningsvis återställd :-)

Darlingen gav mig 30 min sovmorgon idag vilket betyder att vi steg upp 6.30, lovely! ;-)  Sedan då har vi lekt och just nu står Johanna och klistrar fast klistermärken på hela mitt ben. Det tycker hon är jätte kul! :-) och själv är jag glad över att små stickers kan underhålla henne så mycket för det ger mig lite "bloggtid" ;-)

Dagen idag tror jag blir riktigt solig (ser ut som att det spricker upp) så det blir nog ett dopp i poolen för hjärtat innan vi ska åka iväg på dagens "tur". För idag är det dags för den interiörturen jag pratat om i några dagar nu. Måste få gjort den före vi ska iväg på vår lilla resa...!

Hoppas du sover gott just nu.

Kram! ♥

Kommentarer
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Gud så härligt det ser ut! Jag hade inte tackat nej till att ligga på den stranden! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91