Dagens & ett shoppingtips!


Dagens: Ny vit klänning som jag shoppat på nattmarknaden i Phuket Town för en stund sedan men ännu aldrig använt. Tror den redan är en ny favorit! :-)  Sval & skön. På fötterna blev det som vanligt mina DKNY skor (världens skönaste!) och Johanna har på sig klänning från Ralph Lauren.

Phuket kl.21.55, lördag kväll.

Ni kanske undrar var vi har varit föresten?  Först gjorde vi ett stopp på min favorit interiörbutik här nere - "Intercraft" - för att fixa ett par saker (ska visa er en FANTASTISK orkid'e uppsättning vi köpt där vid tillfälle!) och för att säga "bye bye" till den trevliga personalen :-)

Sen blev det - som vanligt - "Central Festival" där vi var super effektiva men ändå bara fick gjort hälften, men jag är glad över det som blev gjort! :-) Och förutom allt fixa så passade vi på att äta middag och att handla hem mat, vatten etc. Eller mat och mat... vet inte om frukt, yoghurt, vatten och en påse chips går under beteckningen mat? kanske.. ;-)


Vi shoppade söta Hello Kitty hårspännen för om det är något som är förbrukningsvara så är det hårspännen! :-) När jag hade min butik så kunde jag inta förstå hur samma mamma kunde köpa samma spännen för "sjuttielfte" gången men nu - då jag har en egen liten prinsessa - så förstår jag...! ;-)

På den stora bilden står vi vid en av de 2 Hello Kitty "stands" som finns inne i Central Festival och om ni ska resa hit så är mitt tips den på plan3. ( utanför biografen) . för där är det klart störtst och bäst urval. Den på plan 2 har mest bara väskor & plånböcker... Sen finns det ju en "Sanrio" butik inne på "Central" också men faktum är att jag nästan hittar mer i detta lilla stand. Märkligt men sant!

Nu börjar snart lördagskvällen för er där hemma i Norge & Sverige med middagar, eventuellt lite vin?,  kanske fest? eller myskväll hemma? Oavsett vad dina planer är så önskar jag dig en riktigt härlig kväll!

Kram! ♥


Kommentarer
Postat av: Sara

Ååå där hade jag velat vara..massa rosa! hehe!

Trevlig lördag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91