A lunch with a view.


Oss idag på "Mom Tri's" som ligger mellan Kata & Kata Noi beach. Johanna var såå busig och som ni kanske ser så var det bäst att hålla i henne för de öppna fönstren på höjden är inte så jätte barnvänliga ;-)

Phuket kl. 02, natt mot måndag.

Hej och hå packar på......! Vi ska skicka iväg en massa kollin med en cargofirma imorgon förmiddag så här har det packats och packats och packats, hela kvällen & natten lång. Det är en del vi ska ha med oss hem efter nästan 6 månader... ;-)

Nu ska jag strax hoppa i säng för jag är såå trött eftersom det inte blev så mycket sömn natten till idag pga schlagers. Men först vill jag visa er bilder från lunchen så att ni förstår varför jag älskar stället.

Jag blir helt lycklig och fylld av energi då jag sitter högt ovanför havet och kan blicka ner på beachen.. som jag brukar skriva: det öppnar sinnet! Och vet ni vad vi kom på idag då vi satt där och myste? Att vi kanske ska boka om hemresan! Får berätta mer om det imorgon då vi checkat lite detaljer ;-)


The view från vårt bord. Hur vackert som helst!


Idag blåste det jätte mycket, gick massor med vågor och var ovanligt högt vatten så det gick inte att ligga och sola på beachen för det var i princip ingen beach. Vågorna gick nästan helt upp till gräset. Det är så här det är vissa dagar i lågsäsong och i högsäsong så är här super bred och vacker beach fylld av solstolar.

Vi myste på
Katathani resort hela dagen idag och det var lika härligt som vanligt. Johanna badade i poolen, JIG fick massage och jag låg och läste min bok i solen. Lovely! :-)

Kommentarer
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Vilken underbar utsikt!

Postat av: Sara - Dagens Positiva

Vilken underbar utsikt!

2008-05-25 @ 21:41:11
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: Mia

Ja gud vad vackert!

2008-05-26 @ 09:41:04
Postat av: Mary

Gu, vilka underbara bilder!!! Ögongodis, man blir lycklig bara av att titta på dem ;-D



marysfavoriter.blogg.se

vintips.blogg.se

2008-05-27 @ 14:11:24
URL: http://marysfavoriter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91