Fashions biggest night!


Partygirls. Victoria Beckham & Eva Longoria som är pretty in pink.!

Phuket kl.00.20, natt mot torsdag.

Det har varit stor fest i USA för alla fashionistas nämligen "CFDA awards" (council of fashion designers America) och womanswear Designer of the year blev Calvin Klain´s creative director Fransisco Costa.

Själv har jag aldrig varit något större "fan" av Calvin Klains kläder... men deras kalsongkampanj med Fredrik Ljungberg gillade jag ;-)

  

Nu kom jag precis på att jag MISSAT en hel säsong av Desperate Houswives! det är miljoner fördelar med att vara i Thailand men DET är en av nackdelarna ;-) Härom morgonen såg jag lite av en episod som plötsligt var på en av alla kanaler vi har men jag anar inte vilken säsong det var ?  Hennes nya mann (politikern) låg i alla fall på sjukhus och det verkade som att hon försökt döda honom? eller?


Kolla in alla hjärtan.!

I artikeln stod det att detta var "fashions biggest night" och då tänker jag direkt på modemässan i Köpenhamn ...! För det är där som jag har haft mina "fashions biggest nights"! ;-) Jag LÄNGTAR redan till mässan i augusti ! då är det spring-09 som ska presenteras.

Nu ska jag hoppa i duschen ! = ett steg närmare sängen ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91