SPA!

168397-2287
Här har jag precis njutit en time på det SPA ni ser i bakgrunden. Där jobbade 10 personer och det var hela tiden kö av gäster som ville njuta....!

I onsdags då vi var och besökte vänner till JIG som är här nere på semester så passade jag på att ta manikyr & pedikyr på det SPA ni ser i bakgrunden som är inne på hotellområdet. Det var LOVELY!!!! att sitta och relaxa i 1 time och jag var super nöjd med resultatet.

Jag gjorde franskmanikyr på både händer & fötter och fötterna är fortfarande super fina men på händerna har i princip allt redan lossnat så det är tur att det är så billigt här att jag kan göra om det igen ;-)

Franskmanikyr på fötter + händer = 400 bath = ca 80 kr! :-)

image2288
Här får jag fina fötter :-) I bakgrunden ser ni alla som får massage. När jag ser de som får Thai massage så gör det ont i min kropp, det ser galet ont ut!

Jag fick ett presentkort på ett jätte fint SPA inne på "Central Festival" av JIG i julklapp så en dag snart ska jag njuta en "oil massage" där. Längtar! :-)


Kommentarer
Postat av: Emma

Thaimassage är underbart! Du måste prova!! Det gör inte det minsta ont, det är bara helt underbart skönt! /Emma

Postat av: Sundsvallstjej!

Ser skönt ut! :) Jag har inte riktigt förstått, är ni på semester eller har ni flyttat ner till thailand? :) super söt dotter du har! :)

2008-01-07 @ 16:45:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91