Phuket Zoo.

168397-2334
Det var som sagt helt galet varmt igår så vi gick inte en meter utan vår vattenflaska. Johanna älskar att dricka direkt ur flaskan eller med sugrör och för mig får hon dricka precis hur hon vill bara hon dricker ;-)

Phuket kl. 23.30 söndag 13 januari

På bilden hade en stor kamel precis lämnat oss och lunkat vidare... den stod så nära att Johanna ryggade tillbaka lite men hon blev inte rädd, tyckte nog bara det var lite läskigt. 

Johannas  favorit djur på zoo  var ett par apor som var helt galna och snurrade runt och kastade sig fram och tillbaka med sina långa armar. Det var självklart kul att titta på men samtidigt så kan jag tycka så synd om djur i bur... och jag tror att djuren på Skansen har det lite bättre än djuren vi såg här. Men - vi hade i alla fall ett par jätte trevliga timmar på Zoo och Johanna stor koste sig bland alla djur & barn! :-)

Det kom fram såå många till Johanna och jag tror nästan att hon var den mest fotograferade på hela zoo igår och all uppmärksamhet gjorde henne lite tröttis. Så det i kombination med värmen gjorde att vi var hur nöjda som helst redan efter ett par timmar.

Då vi lämnade zoo promenerade vi ut mot huvudvägen för att möta upp vår taxi och det blev en lika stor upplevelse som själva zoo ! Det var nämligen så kul att se hur alla Thai kom dit med hela familjen på bilflaket eller på mopeden/veskan/motorcykeln och alla vinkade till oss och vi till dem och vi var - utan tvekan - de enda som var ute och promenerade längst vägen ;-)  (Jag fotade detta men lyckades inte lasta ner bilden idag så jag får visa den vid ett senare tillfälle.)

P.S vi upptäckte att vi bor super nära Phuket Zoo, bara typ 5-10 min med taxi beroende på trafiken.


Kommentarer
Postat av: Wedding Anna

Vi var på Phuket´s zoo och såg samma apshow i mars förra året, så fanns det en orangutang som hette Billy tror jag han hette, som cyklade på en trehjuling, supergullig :-) Önskar er en härlig vecka i solen. Kram, Anna

Postat av: L

Det med Johannas napp (som någon tidigare ifrågasatte) har jag oxå funderat över...trist att se att hon har napp så ofta. Min 2-åring har endast napp då hon sover och det har hon alltid haft.

2008-01-14 @ 18:02:49
Postat av: Anette

Ni ser ut att haft en bra ,men väldigt varm dag...36 grader är hett!!
Tycker Johanna att det är jobbigt med värmen?
Känns den höga luftfuktigheten?
Ha det bra...
/Anette

2008-01-14 @ 18:37:44
URL: http://johantonsmamma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91