Min tisdags middag.

168397-2367
En av dessa 2 fantastiska lobster + pasta njöt jag till middag i tisdags :-) Servitören kom och visade upp för oss och i bakgrunden är det massa klippor också hela havet... Otroligt vackert! men tyvärr för mörkt för att synas på bilden.

Phuket kl. 12.25, lördag.

Vi var ute och åt med Marie & Co på en helt underbar restaurang som heter "Da Maurizio". Restaurangen ligger ovanför Patong och ni kan besöka dem här:
http://www.damaurizio.com

Ägaren, en äldre italienare, gick runt bland borden och frågade om vi hade det bra, berättade en historia om sin mamma, bjöd på lite grappa + att jag & Marie fick varsin kokbok av honom :-)

Jag kan varmt rekommendera restaurangen men måste hissa en liten varningsflagga för priserna där så om du ska gå dit en kväll och njuta den underbara atmosfären så föreslår jag att du droppar att ta en "3-rätters" just den kvällen ;-)

Här pågår fortfarande montering, hjärtat sover ännu och jag + JIG sitter ute på balkongen och njuter :-)

Kommentarer
Postat av: v

Tänkte på en sak.... Snacka om kavilitetstid - varje dag!!! Du kommer ju vara som en ny människa sen :)
Kram!

Postat av: Madeleine Gbg

Go eftermiddag! Här i Gbg har vi faktiskt sol idag, men blåst! Du, de där två ser otroligt goda ut! Ha det bra!

2008-01-19 @ 09:40:37
URL: http://mitthemminborg.blogspot.com/
Postat av: Emma

Halloj! Har ni ätit på Baan Rim Paa nångång? Ligger strax norr om Patong i den stora backen när man åker ut från stan. Hoppas du förstår var jag menar! Alla taxichaufförer hittar iaf dit! Ring och boka bord och säg att ni vill ha "fönsterplats". Hur mysigt som helst! Sitter ute på typ balkonger och maten är supergod! Lite högre priser än normalt men absolut så att man har råd med 3-rätters + massa god dricka! Ta med Marie & co dit - ni kommer inte bli besvikna!! /Emma

2008-01-19 @ 12:20:16
URL: http://systrarofsweden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91