Godkväll!

168397-2375
Mitt hjärta hemma i soffan igår, lördag. Den lilla bollen i bakgrunden har hon fått av våra jätte trevliga grannar (tack snälla C15!) och den är favoriten. Hon lekar med den varje gång vi badar :-)

Phuket kl. 23.15, söndag kväll.

I kväll fick jag en feeling av att jag skulle kunna stanna här i Thailand i flera år... jag bara älskar att vara här! Den känslan förstärktes då jag åkte moped en tur i kväll. Vet ni vad jag gjorde? Jag åkte iväg till internetresorten bara för att lasta ner bilder, var där i ca 20 minuter och sen tillbaka hem igen.

För ett ögonblick tänkte jag då: vad håller jag på med? Är bloggen värd så mycket av min tid? eller ska jag helt enkelt sluta? för jag hade ju kunnat ligga i soffan med ett glas vitt och en bra bok i stället... Men så länge jag tycker att det är KUL att blogga så fortsätter jag! :-)

Så - nu sitter jag här med ett glas vitt nu istället och med nya bilder nedlastade som bara väntar på att jag ska lägga ut dem :-) Också mumsar jag på "m&m´s" också, jag borde inte, men de är ju bara sååå goda ;-)

Jag hoppas att du också har en skön söndag?!

Kommentarer
Postat av: Titti

Än en gång, det låter sååå härligt! M&M´s med jordnötter om jag får gissa?!?! Det är det bästa godiset man kan äta! Och kalorierna tas ut av ansträngningen att äta dom ;o)
Ha en skön kväll!

Postat av: AnnaStina

Titti-
Haha, nej, jag äter faktiskt den bruna påsen ;) men de med jordnötter (gula påsen) är ju också underbara :) Och du har helt rätt, kalorierna jämnar ut sig ;) Vad kul att jag får avsluta dagen som jag började: med att svara på ett av dina inlägg! :) Njut kvällen. Kram! :)

2008-01-20 @ 16:35:47
Postat av: v

Men vilket UNDERBART foto på Johanna!
Så söt och go och glad!
Låter härligt att ligga i soffan med ett glas vin. Idag när jag kom hem från jobbet stod det en pappkasse med en massa inredningstidningar i! Jag hade fått dem av min svärmor. Så nu ska jag också ligga i soffan :)

2008-01-20 @ 16:38:28
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: josefine

Hennes hår ser så mysigt ut!!
Njut tiden i solen!
puss

2008-01-20 @ 18:11:33
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: AnnaStina

v-
Tack snälla! :) Jag blir stolt mama nu :) Det låter helt LOVELY med en hel påse med interiörblader! Vilken fantastisk svärmor du har! Jag önskar dig en riktigt inspirerande & avkopplande kväll! Själv ska jag hoppa i säng här nu (har varit på väg länge..) för klockan är mitt i natten. Kram! :)

Josefine-
Thanx darling. Jag hoppas verkligen att internet ska fungera mycket bättre imorgon så att vi kan mejlas för nu börjar det vara en stund sedan... Men bara så att du vet : jag har inte hört av mig till någon sedan vi kom hit så allt tar sin tid ;) Hoppas att du och dina E har det underbart och att bröllops planeringen går enligt plan. Puss & Kram! :)

2008-01-20 @ 18:27:10
Postat av: Emma

Det är så här alla människor borde leva sina liv! /Emma

2008-01-20 @ 19:20:21
URL: http://systrarofsweden.blogg.se
Postat av: Lattemamman

Det gör mig glad att du prioriterar att fixa foton till bloggen framför att ligga i soffan och dricka vin! Jag njuter nämligen varje gång jag ser att ett nytt inlägg har kommit på din blogg. Blandningen av inredning, mode, barn och en underbar miljö gör din blogg beroendeframkallande! Min egen lilla dos av glamour varje dag!

Kram från lattemamman


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91