Trevlig sondag pa Karon Beach.

168397-2448
Jag glomde Johannas baddrakt hemma i stressen pa morgonen sa vi holl oss mest i skuggan under parasollet hela dagen. Har ar vi nere med Algot & Eva for att doppa tarna i vattnet :-) men mer an sa badade vi inte for det gick HOGA vagor.

Igar hade vi en jatte trevlig dag pa Karon Beach tillsammans med Eva & Algot (vanner av min mamma som vi umgatts med mycket hela min uppvaxt) och jag maste saga att Karon var en positiv overrasknign for mig!

Jag har namligen trott att Karon ar lika "livlig" som Phatong men det var betydligt lugnare och riktigt fint. Men strande ar mycket storre an de vi brukar vara pa (Kata Noi & Nai Harn) och har kryllade det av svenskar. Jag har aldrig hort sa manga prata svenska sedan vi kom hit for dar vi brukar vara ar det inte alls lika manga. Dar ar det mest italienare, australiensare och massa andra nationaliteter :-)

TACK Eva & Algot for en jatte mysig dag pa stranden och god lunch pa er resort! :-)

Kommentarer
Postat av: Maria

Va härligt det ser ut med solen, havet och stranden :)I dessa regniga stunder längtar man x-tra mycket tills vi åker till Italien i sommar :) Men men, man ska inte klaga, det finns ju massa härligheter man kan passa på att göra då det är trist väder ute!

Postat av: AnnaStina

Hej Maria!
Vad harligt med din positiva installning! :) Och du, tiden gar sa fort sa snart ar det sommar och ni ska packa och resa ivag. Njut dagen! Kram! :)

2008-02-12 @ 05:22:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91