Phuket flyplats.

168397-2518
Det ser lite kul ut med alla dessa researrangorer som star och viftar med sina skyltar da nya gaster ankommer. Da jag och Johanna satt ute och at glass var det hur lugnt och stilla som helst, men 15 minuter senare var det helt KAOS, typ 3 flyg som kom samtidigt.

Jag och Johanna var - for ovanlighets skull - pa flyplatsen i riktigt god tid igar nar vi skulle mota upp JIG sa vi hade gott om tid att sitta och ata glass och titta pa alla manniskor.

Jag ALSKAR flyplatser!!. det har jag alltid gjort. Det ar en sa handelserik plats med manniskor som kommer / reser / vantar pa nara & kara osv osv. Alla manniskor ar forvantansfulla pa en flyplats for antingen sa ska de resa nagonstans eller sa har de precis kommit hem fran en resa eller sa star de och vantar pa sin kara som de inte mott pa lange (som jag och Johanna igar..) och allt detta skapar en sa speciell atmosfar som jag tycker ar riktigt harlig.

Sen alskar jag att bara sitta och titta pa alla dessa olika manniskor som forenas pa en och samma plats. Och igar, nar det kom charterflyg da jag och Johanna satt och at glass sa fick man lugnt se bade det ena och det andra.. Bl.a ett par familjer dar papporna redan hunnit in i forsta lilla 'kiosken' som ar precis da man kommer ut fran bagagebandet, och kopt sig varsin Singha (Thai ol) som de redan oppnat och gick och drack med ena handen och drog bagaget i den andra. Precis som i "Sallskapsresan"! ;-)

Ett billigt noje kan vara att resa ut till en flygplats och bara sitta dar och titta pa alla manniskor! ocksa kan man ha en liten tavling och gissa vad de man ser jobbar med? hur de bor? osv. Billigt noje! ;-)

Kommentarer
Postat av: Madeleine Gbg

:-) Nu blir jag nästan lite generad för det är precis vad vi gjorde ibland när vi var små i min familj. Jag är uppväxt i Sthlmstrakten och ibland åkte vi till Arlanda för att just som du skriver, känna förväntningarna i luften, ta en fika och bara sitta och titta på folk! När jag har berättat detta för vänner så skrattar de bara, skönt att höra att fler tycker detta är kul! Hahaha
*kram*

Postat av: Maria

Jag kan bara hålla med :) Jag älskar att se när man får se människor återförenas och i ens enskilda tanke har man redan en idé om var de har varit och har för bakgrund :) Tiden går fort när man har roligt! Jag tror dock de flesta gör så, hur man kan låte bli?

2008-02-22 @ 10:54:51
URL: http://mimmi84.blogg.se
Postat av: AnnaStina

Madeleine Gbg-
Haha, så UNDERBART att du och din familj har gjort det jag skrev! :) Det kommer jag med størsta sakerhet att gora med Johanna ocksa da hon blir lite større ;) Flygplatser ar coola platser! :) Och tank - inte lange till ni ska åka ut till flygplatse och resa ner till "oss"! Hoppas verkligen att vi får till att ses har! Jag ska svara dig pa ditt mejl. (tack for det føresten). Ønskar dig och din familj en underbar helg! Kram! :)

Maria-
Vad harligt att vi har sammma "intresse"! :) Det ar hur kul som helst att sitta och gissa hur andra manniskor lever etc och flygplatser ar ju bara perfekta till sånt! Njut helgen och ha kul! Kram! :)

2008-02-22 @ 14:55:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91