Matlagningskurs.


168397-2485
Jag, Johanna och Berit i vart kok ifredag eftermiddag.

En sak som aldrig har intresserat mig speciellt ar att laga mat... Jag har alltid tyckt att det tar en valdig massa tid, ocksa ater man pa nagra minuter ocksa ar det massa jobb att ta bort allt.. (eftersom jag har jobbat MASSOR i alla ar sa har jag aldrig haft tiden ....) Men - jag har nagra ratter som jag kan och som jag bjuder pa da vi har besok ;-)

Sa - for att utoka dessa (fa) alternativ och framforallt : for att Johanna ska fa ordentlig mat har nere - sa kom var snalla granne over och hjaplte mig att laga en lasagne i fredags :-)

Den blev hur god som helst och nu ligger det sma perfekta "Johanna forpackningar" i frysen och bara vantar pa att atas upp :-)

TACK snalla Berit for hjalpen, du ar SNALL! :-)
Hoppsan, nu vaknade Johanna redan. Allt gar inte alltid helt som man tankt sig ;-)

Kommentarer
Postat av: Jessica

hej!
För mig är det ofattbart hur man INTE kan laga mat, so tex lasagne och annan husmanskost ;) Det jag skulle komma fram till är också är hur INTRESSANT det är att vi är så olikaö Detta arabsolut ingen kritik, jag bara kom fram till hur underbart det är att alla i människor är SÅ olika.
Samma sak som jag inte kan förstår hur man kan tycka mat är intressant kan jag inte förstå hur man inte tycker om att träna. Ja jag vet att det är massor som inte är intresserad av det men förm mig som jobbar med det är det helt ofattbart. Och just så fantastiskt att vi är så olika!!

Sköt om dig och Johanna, nu ser så bruna och fina ut!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91