Interiortips!

168397-2502
Foto ur Kelly Hoppens interiorbok "Home". Sovrummet pa bilden ar riktigt fint!

Som lovat ska jag borja lata er fa ta del av de harliga interiortips som star i den inspirerande bok jag shoppade for ett tag sedan :-)

Och eftersom forra inlagget handlade om sovrummet sa tycker jag att vi ska halla oss till det rummet idag ;-)  Kellys tips i boken handlar om det har med att badda sangen... Jag vet inte hur du som laser min blogg gor? men sjalv baddar jag min sang sekunden efter att jag stigit upp. For om jag inte gor det pa en gang sa finns risken for att det inte blir gjort... for da jag gatt ut av rummet sa drojer det kanske till jag gar dit igen....

Sa - hennes tips passar mig perfekt att ge till er:

"Ta dig alltid tid att badda sangen ordentligt. Det tar dig bara ca 5 minuter och ger dig san gladje nar du kliver in i sovrummet i slutet av en lang och trottsam dag."


Nar jag hade min butik fick jag alltid anvanda alla argument jag hade till varfor mina kunder skulle lagga pengar pa sangklader och fina kuddar / overkast. Och egentligen ar det ju lite tokigt for en topp eller ett par jeans kan vi latt betala mycket pengar for och toppen anvander vi kanske bara nagra fa ganger, men sangklader har vi ingen lust att lagga pengar pa trots att vi tillbringar hur mycket tid som helst i dem...!


Sa mitt tips ar - kop hem nagra nya fina orngott idag och vips! kanns sangen som "ny'! :-)


Sjalv ska jag faktiskt gora precis det idag, jag ska shoppa bla/vit randiga orngott och gora extra fint pa sovrummet infor da JIG kommer imorgon :-)


Kommentarer
Postat av: grombaben

Koselig soverom er alfa og omega, skal pusse opp vårt til sommeren, så bra med litt inspirasjon! Klarer ikke bestemme meg for hvilken "stil" jeg liker best, hehe. Lenge siden jeg har kommentert her. Håper alt er bra med dere, ser jo sånn ut:) Selv har jeg akkurat kommet hjem fra en uke på Tenerife, fått sol i sjelen og på kroppen, herlig! Kos dere videre, herlig leilighet dere har fått dere:):)

Postat av: Nelly

det där är verkligen min stil. riktigt snyggt!

2008-02-20 @ 06:58:46
URL: http://www.hideseek.blogg.se
Postat av: Mary

Gud vilket läckert sovrum. Precis i min smak! =) Må så gott!

2008-02-20 @ 15:02:06
URL: http://princesssmary.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91