After beach..

Phuket kl. 16.00 pa ett "Andaman Coffee Co." i Kata.

Nu somnade hjartat precis i vagnen och jag hittade ett stalle med internet :-) Var badbuss gar tillbaka till resorten kl. 16.30 sa vi ska strax ga tillbaka till Karon dar vi blir hamtade. Jag tog bara en tur till Kata for att shoppa lite nya blader pa min favvo butik.

Dagen idag blev inte sa solig. Det har regnat storre delen av em och det gjorde att vi var i princip ensamna pa beachen pa slutet (ska visa bilder senare da vi kommer hem!) men det var bara mysigt :-)

Hoppas din dag ar fabulous!

Och GRATTIS sota lilla Carl Henrik som fyller 3 ar idag!! Hipp, hipp, hurra!! :-)

Kram! fran Kata :)

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Ååh, Andaman Coffee Company! Saknar, saknar, saknar ;) Har bara varit hemma i två månader, men det känns som ett år, haha. Du och din underbart söta familj är lyckligt lottade som får tillbringa några månader i underbara Thailand.
Hoppas ni får en fortsatt fin dag. Stor kram Ps. Hur fint är inte ert hem i Thailand? Heeelt fantastiskt Ds.

2008-02-28 @ 09:21:25
Postat av: AnnaStina

Charlotte-
TACK snalla du for din jatte trevliga kommentar! :) Nu blev jag glad! :)och vad kul att du tycker om vårt hem har. Jag alskar att inreda! Jag håller med om att det snabbt kanns som en evighet sen man reste nar man val kommit hem och då ar det harligt att ha en massa bilden och soliga minnen i bagaget som man kan plocka fram :) Jag ønskar dig en riktigt mysig kvall! Kram fran solnedgången i Phuket :)

2008-02-28 @ 11:42:58
Postat av: Maria i Avesta

Hallå!!

Var precis ut på aftonbladet och gissa vad man kunde tjuvkika på där? Jo trailen för sex and the city filmen. Tänkte genast på dig!!

Kram

2008-02-28 @ 13:45:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91