Efterlysning av barnerom i Oslo!


Inspirerande barnrum från Chic Shack.

Bor du i Oslo och har en gutt i åldern 0-5 år som har ett rom i den stil som du ser på bilden? Dvs vitt som bas och "Lexington" stil på inredningen?   Eller har du kanske en veninna eller en kollega på jobbet som har en gutt som har ett liknande rom?  

I så fall blir jag GLAD om du hör av dig till mig ! Jag är nämligen på jakt efter ett gutterom i den här stilen för ett interiöruppdrag som jag jobbar med.  Rummet kommer att medvera i ett blad som kommer ut nästa år.

  
Inspierande barnrum från Chic Shack.

Mejla mig på : [email protected]  så snart som möjligt och senast på torsdag 12/12 om du har ett tips på barnerom  till mig och bifoga väldigt gärna en bild om du har det :-)


Kommentarer
Postat av: jenilita

Hej jag fattade det som att du inte jobbade med din butik längre?? eller du kanske jobbar någon annan stans nu? lycka till att hitta ett barn rum finns säkert många som har ett Fint att erbjuda dej. ja har tyvärr inga barn ännu hehe

Postat av: Linda

Vilket rum!! Den där räkpastan du tipsade om måste jag testa snarast fast idag fyller jag år och ska bli bjuden på mat och en massa gott vin!

2008-12-10 @ 07:11:15
URL: http://lindajohannacaroline.blogg.se/
Postat av: annika

Gud va kul uppdrag du verkar ha !! Kul att jobba med sina intressen !Lycka till med pojk rummet !

Kram =)

2008-12-10 @ 11:32:43
URL: http://momtofour.blogg.se/
Postat av: mini

åå nej va synd att vi bor i sthlm. annars hade du fått använda min lille villiam vackra kritvita rum med snetak då vi bor i en vindsvåning. du kan ju alltid komma på en weekend hit annars :) mini

2008-12-10 @ 13:40:18
URL: http://mamamini.blogg.se/
Postat av: Erica

jag bor i östersund, tyvärr, men om du bara vill bli inspirerad så kan du kolla på min barns nya barnrum, med sovalkov i lexington/gant stil....den övriga delen av rummet är ganska modern och de har just fått ett eget kök som liknar vårt eget kök jättemycket!



Jag kan mejla bilderna till dig senare under dagen om du inte har tid att gå igenom min blogg!

mvh/Erica

2008-12-10 @ 13:50:34
URL: http://myrichielife.blogspot.com
Postat av: Anna

Jag har också liknande men i stockholm ;-) helt fel ..... Kram kram

2008-12-10 @ 14:46:51
URL: http://alovesand.blogspot.com/
Postat av: AnnaStina / Gizmolinas

TACK för alla fina kommentarer ! :)



Jag jobbar med ett uppdrag för ett magasin som ska komma ut till påsk och då ska jag bl.a. styla / fotografera barnrum så helst av allt ska rummet vara tillgängligt för mig men det kan hända jag löser det på annat sätt så ni får väldigt gärna mejla mig bilder på era barnrum om de är i den här stilen ! :)



Min mejl: [email protected]



Jag ser fram emot era bilder ! och om det är okej med er så visar jag dem gärna här på bloggen vid tillfälle.



HAPPY onsdag ! Kramar! :)

2008-12-10 @ 14:55:30
Postat av: Kristina

Er vi ikke lei Gant/Lexington stilen? Er det ikke morsommere med litt andre type rom enn dette? Slike rom er det jo overalt i alle blader nesten. Kjedelig.

2008-12-10 @ 21:39:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91