Dagens.

¨
Tunika Hunky Dory, jeans Zara också min päls från Stella Nova som jag var och hämtade ut hos skräddaren igår. Jag hade nämligen lämnat in den för att de skulle ta av den och göra den kortare och plötsligt blev den som ny (jag använde den så sällan då den var lång.  Jag sålde den i min butik för några år sedan.

Dagen idag blev ovanligt hektisk för så fort Johanna lekt, tittat på dvd eller softat i soffan (med hopp om att hon ska somna men tji fick jag varje gång...  ;-) så har jag jobbat.  Jag har ringt runt till agenturer & PR-byråer också fick jag som sagt ett bud med vårkollektionen från Maileg med ting som jag ska använda på fotograferingen jag ska göra tisdag & onsdag till veckan. Det blir hektiska dagar fram till foto men det bara SÅ KUL ! Jag njuter verkligen varje sekund av detta uppdrag :-)

Nu drar Johanna i mig här så jag ska gå och mysa med henne. Vi kom precis hem efter en tur.

Önskar dig en underbar IDOL kväll ! Själv ska jag ut senare i kväll och det ser jag verkligen fram emot ! :-)


Kommentarer
Postat av: Anna

Gaad pälsen är sååååå FAB, väcker habegär hos mig ;-) och jeansen höll jag i när jag var på Zara häromdagen. WHY ..... köpte jag dom inte, sååååå dumt dom var ju typ gratis. Ha en härlig kväll ute, kram Anna

Postat av: Karin

ordnade det sig med din design? ha en fin kväll:)

2008-12-12 @ 19:33:09
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Madelene(Landvetter)

Hej på dig du underbara Annastina.

Vad roligt att du skall ut om jag inte bode så långt i från dig så hade jag frågat om jag fick gå med ut.... efter att varit sjuk i en vecka och sen dottern sjuk så hade jag behövt det. Jag hoppas att Kevin vinner i dag han är bara bäst.Ha det så jätte roligt när du går ut.MÅNGA BAMSE KRAMAR Madelene

2008-12-12 @ 20:00:17
Postat av: Alinde

Men vilken snygg päls, du bara trollar fram snygga pälsar på löpande band! Men denna är väl fusk? (Hoppas jag) =)



Jeansen är så snygga, så glad jag köpte dem!



Har du bytt dina extensions sedan du sist satte i nya? Har hört att man måste ta ut dem efter ca 4 månader, sätter du i nya direkt, eller låter du håret vila emellan. Mitt hår var som ditt ser ut nu, jättefint, fram till ca 2-3 år efter senaste graviditeten. Nu börjar det bli ngt bättre, men har annars tappat både volym och längd jämfört med innan. Det är helt OK, men extensions skulle liksom ge mig mitt gamla hår tillbaka. Tänker du fortsätta med det?

2008-12-12 @ 20:01:47
Postat av: Jonas

Socker, hoppas kvällen blir grym! Själv roar jag mig med feber en fredagkväll. Försöker bota den med lite Idol o vin. Verkar fungera skapligt bra ;)



Kram från Sthlm!

2008-12-12 @ 20:06:40
URL: http://nytorgsgatan.blogspot.com/
Postat av: åsa

fantastiskt snygg päls, jag är kär :-)

2008-12-12 @ 20:09:06
URL: http://www.sannasmamma.blogspot.com
Postat av: Nicolina

snygga jeans! Och pälsen va också fin!

2008-12-12 @ 20:16:54
URL: http://nicolinasthlms.blogg.se/
Postat av: sandra

Pälsen var verkligen jätte snygg !!! Vet inte hur den såg ut innan men nu är den riktigt snygg. Är ute efter en riktigt snygg päls men har inte hittat någon än.

2008-12-12 @ 21:23:53
URL: http://sandrasfamily.blogg.se/
Postat av: Guri

Synes tunikaen fra Hunkydory er så fin !

Noen som vet om nettbutikker som fører dette merket ?

2008-12-13 @ 10:51:48
Postat av: AnnaStina / Gizmolinas

Anna-

Tack snälla ! :) Du får springa tillbaka till Zara och shoppa jeansen för de är FAB. Jag är super nöjd med dem :) också var det ju så bra pris på dem. Kram ! :)





Karin-

Nixpix, inte ens fast jag fått hjälp av en som kan datorer bättre än mig.. Får se om någon annan kan hjälpa mig till veckan. Tack ändå för hjälpen ! Kram :)





Madelene-

Haha, ja du hade kunnat följa med ut om du bott nära ! :) Jag kände också ett behov för att gå ut efter en hel vecka hemma med sjuk Johanna. Hoppas att du har en underbar weekend ! Kram ! :)





Alinde-

Tack så mycket ! :) Pälsen är äkta. Jag har haft extensions i ca 5 år och trivs jätte bra med det. Jag byter ca var 5-6 månad och ska faktiskt göra nästa byte snart, i början av januari har jag bokat tid. Den enda gången mitt hår har haft en paus från extensions var då vi hade vår paus i Thailand (dec -07 till juni -08), annars tar jag ut och sätter i nya på samma dag. Lycka till med dina extensions planer ! Kram ! :)





Jonas-

Snyggaste. Hoppas febern är borta och att du njuter en härlig advent idag. Puss ! :)





Åsa-

Tack snälla du ! :)





Nicolina-

Tusen tack ! :)





Sandra-

Tack snälla du ! :) Jag glömde helt att ta en "före" bild av pälsen men den var ca 30 cm längre då så den kändes lite "tung". Det är inte lätt att hitta riktigt snygga pälsar men den som söker finner... ! Mitt tips är att du tittar på Stella Novas , det märke som min är, för de har nästan alltid en super snygg päls i sin vinter kollektion :) Märket är danskt: http://www.stella-nova.dk Jag har en till päls från dem och jag älskar den också :) Hoppas du hittar "din" päls en dag ! Kram ! :)





Guri-

Tusen tack ! :) Jag har tyvärr inte hittat en enda nettbutik som selger Hunky Dory men du kan ju ringa till butiken där jag köpt min och höra om de postar en till dig ? Har köpt den på Steen & Ström på butiken som heter "Desingers" (många olika märken). Lycka till ! Klem ! :)

2008-12-14 @ 10:29:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91