Snart ny dag !


Underbara Thailand... !

Slog precis på min pc igen efter att den fått vila lite (den mår inte helt bra..) och nu ska jag jag packa inför morgondagens resa och sen ska jag försöka att lägga mig tidigt så att jag vaknar pigg till en ny fräsch dag imorgon.

Hoppas att du har en riktigt mysig kväll!

Kram! ♥

Kommentarer
Postat av: Stockholm

Hoppas ni får kul på bröllopet. Det är galet vad Johanna hat växt sedan ni for till Thailand. När man ser på din startbild i bloggen så är skillnaden stoor.



Hoppas du vaknar lycklig i morgon.. din tur att bli gift snart kanske?





2008-08-28 @ 22:29:08
Postat av: Lamilla

Trevlig resa, finaste Anna Stina!

2008-08-28 @ 22:29:39
Postat av: AnnaStina

Stockholm-

TaCk snälla! :) Ja, Johanna har verkligen växt massor sedan vi drog till Phuket. Ang . bröllop så trivs jag bra som förlovad just nu :) och jag har ju - som du kanske vet ? - varit gift tidigare så been there donne that ;) Men en dag så händer det nog igen ! . Kram! :)





Lamilla-

Tack så mycket snälla du! Önskar dig en mysig kväll. Kram ! :)

2008-08-28 @ 22:36:46
Postat av: Irene

Skulle ta allt vaccin till Thailand idag, men det slutade med att jag stor grät i förtvivlan eftersom när de hörde vilken sjukdom jag har så vågade de inte ge vaccinet Japan B? till mig, trött på att sjukdomen ska krångla till allt.



Ta nu en massa bilder på bröllopet, vi är nog många som kom till din blogg via Josefins, men nu har man fastnat vid din istället ;)



Kram tjejer!

Postat av: AnnaStina

Irene-

Underbara du ! Så trist med vaccinet men vet du, jag tog inte ett enda vaccin före våra 6 månader där nere så det går nog strålande bra ändå! :) Jag avundas verkligen dig som ska resa snart, du kommer att få det helt UNDERBART! det är jag övertygad om :) Lovar att ta massor med bilder på bröllopet. Sköt om dig ! Kram ! :)

2008-08-28 @ 23:10:42
Postat av: Irene

Tack du söta! Vad du lugnade mig nu. Du ska bara veta hur mycket dina svar värmer.



Lovar att uppdatera dig varje dag från Thailand. :)



Kramar i tusen!

2008-08-29 @ 00:02:05
URL: http://ireneblomqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91