God natt & Sov gott !


Jag avslutar så klart dagen med ännu en bild från den fantastiska butiken jag hittat..

TACK för ännu en KUL bloggdag med många trevliga kommentarer !  Ni läsare ger mig massor med energi som får mig att blogga hur mycket som helst :-) Tack för det.!

Natta! ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad heter din man egentligen? Är JIG ett smeknamn du har på honom? Vad arb han med? Kram kram

2008-08-07 @ 00:56:12
Postat av: AnnaStina

anonym-

I min bloggvärld så heter min förlovade bara "JIG". Det är hans initialer. Han jobbar i sportsbransjen och driver bl.a. eget företag:
http://www.basketballshop.com Kram! :)

2008-08-07 @ 01:00:28
Postat av: Jonas

Gullet! Skickar en hils från San Fransisco där vi nu lyckats komma fram till efter 48 timmar försening. Skönt att vara i US igen å kul att vara i Kalifornien. Finns shopping här med om du undrar ;)



Kram // Jonas

2008-08-07 @ 06:01:56
URL: http://www.jonasnoren.se
Postat av: Anonym

Hej! Första gången jag kommenterar i en blogg men jag måste bara säga att jag uppskattar din blogg! Du inspirerar med fina inredningsbilder, modetips och mycket snygga egna outfits. Dessutom känns din blogg faktiskt trots allt shoppingsnack väldigt icke-kommersiell (?!) då du inte länkar vidare bara för att tjäna pengar på att vi läsare klickar! Det är okej om man gör det i lagom dos men inte så som det görs i många av dagens bloggar dvs i så gott som varje inlägg....



Tackar!

Maria

2008-08-07 @ 09:40:24
Postat av: Line

Hei!!! Nå tenke jeg skulle gjøre meg til kjenne...jeg har nemlig fulgt bloggen din den goooood stund gjennom en venninde sin blogg og jeg må jo bare si at du er jo rett å slett helt hærlig....Din tid i thailand og alt dere gjorde der var jo morsomt å få se en del av, så nå gleder jeg meg til å følge dere videre...har laget min egen blogg nå også så føler jeg ikke at jeg er sååå tyv titter!!!! ha en hærlig dag med lille frøken din!! Stor klem!!!

2008-08-07 @ 10:08:58
URL: http://frkfischersverden.blogspot.com
Postat av: Anonym

det va en riktigt fin affär det ser ut som du har hittat , det är ju så kul att titta in din blogg stil ren och härlig .

2008-08-07 @ 13:15:21
URL: http://ajaxen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91