Kvällens outfit.


Kvällens outfit fotad på Lene & Co´s hotellrum. Klänningen kommer från French Connection och jag har shoppat den på Central Festival här i Phuket.

Phuket kl. 04.15, natt mot tisdag.

Jag skulle bara "lägga mig ner lite" efter att jag skrivit förra inlägget och somnade så klart. Vaknade nyss och är nu på väg i säng "på riktigt" :-)

På bilden ser ni min allt för varma klänning.... När det är över +30 grader på kvällen så ska man verkligen hålla sig till tunna bommulsplagg men ibland får man lust att lufta vissa plagg och då passar den här: "ska man vara fin så får man lida pin" ;-)

Vi var och åt på ett ställe som genast hamnade på min "favorit lista". Stället heter "Joe´s Downstairs" och ligger helt i slutet av Patong på vägen mot Kamala.  (det fungerar ej att länka till stället  just nu så jag gör det imorgon!).

Jag är SÅ GLAD över att ni är så många som läser min blogg och jag önskar er alla en natt fylld av härliga drömmar !

Nu ska jag hoppa i säng.

God natt & sov gott! ♥

Kommentarer
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Väldigt snygg klänning!

Postat av: Tess

Hur var priset på FGrench conection i central? Hur mkt billigare än annars lr inte billigare alls?? Kan inte du göra en guide över Phuket m mat, shopping, stränder, sevärdheter m.m Vore jätte kul då jag ska dit över jul 1 vecka för att sedan åka vidare. Kommer bo i patong & phuket stad. Kram

2008-04-15 @ 11:43:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91