Härliga poolen!


Oss i poolen på resorten idag.

Phuket kl.16.10, +32 grader och sol.

Som sagt - efter regn kommer alltid solsken! :-) Vi har haft 2 UNDERBARA timmar i poolen jag & Johanna och precis då vi var på väg hem, runt kl.14, så började det regna igen och när vi var uppe i lägenheten och tittade ut så VRÄKTE det ner  så det var helt perfekt tajming! :-) Och det var lovely att få 2 timmar med sol & bad!

 
Här är vi tillsammans med en underbart trevlig kvinna som hyr en lägenhet här tillsammans med sin lika trevliga man. De har varit i Thailand lika länge som oss, och först bodde de här, sen var de ute och reste några månder, och nu bor de här några veckor igen. Trevligt med sällskap i poolen! :-)

Johanna sover sen 14.30 och min pc har verkligen varit jätte sjuk idag så jag har inte kunnat blogga sedan vi kom hem. Istället har jag legat i en skön solstol ute på verandan och bläddrat i interiörblader och njutit solen. Inte helt fel! ;-)


Plötsligt dök det upp 3 barn i poolen och Johanna blev jätte glad! :-)

När darlingen vaknar är planen att vi ska iväg och fixa några ärenden också passar vi på att äta god middag någonstans när vi ändå är "på farten". Men samtidigt vet man ju aldrig hur den här dagen blir? Vi tar det som det kommer.. :-)

Kommentarer
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Vilka härliga bilder! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91