Dagens shoppingtips!


Mitt hems nya dofter är: Doftpåsen fick jag av mamma i posten, "bloom" ljuset doftar härlig lanvender och "metropolis" är ett "burning salt" som man lägger på ett fat också doftar det lovely i rummet.  (både bloom & metropolis finns endast i Thailand).

Phuket kl.10.10, lördag morgon, +32 grader & sol.

Mitt dagens shoppingtips om du ska ut på stan idag är att shoppa god doft till hemmet! :-) Det finns doftspray, doftpåsar & doftljus som luktar underbart gott och ett hem med god doft skapar härlig atmosfär !

Själv har jag alltid älskat doftspray, men doften försvinner så fort då så jag rekommenderar doftljus för då sprids den goda doften lääänge :-) Också en doftpåse att ställa i tex badrummet  och då är doften "Laundry line" är ett tips!

Kommentarer
Postat av: Z

Håller med dig, men ja brukar köra på rökelse :)

Hoppas ni får en trevlig helg =)Kram

Postat av: Maria

Jag är otroligt svag för Yankee Candles, speciellt doften clean cotton, de har en sort som är min absoluta favorit: potpurri tarts som man har till sin aromalampa (men givetvis är jag för alla härliga ljus som de har också, svårt att välja när det finns så mycket härligheter:), doften är helt underbar:)http://www.yankeecandle.se

2008-04-26 @ 23:06:20
URL: http://mimmi84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91