Choklad fontän!


Detta är den läckraste chokladfontän jag sett! :-) Vid sidan fanns en stor kylbox med glass / is också jordgubbarna förståss som man fäste på "sticks" och sen doppade i chokladen. Ååååå vad det var GOTT! :-)

Phuket kl. 21.55, söndag kväll.

Desserten som förtjänar detta inlägg var en stor choklad fontän där vi kunde doppa jordgubbar på sticks! LYXIGT!!!! gott. :-) Jag bara älskar chokladdoppade jordgubbar, det är blad det absolut godaste jag vet! :-)

      
En chokladdoppad jordgubbe blev som en "klubba / kjærlighet på pinne" för Johanna. Hon tyckte att det precis lika gott som mig :-)

Och choklad doppade jordgubbar är en perfekt dessert att göra själv hemma. Bara att köpa mörk choklad, smälta den, doppa jordgubbarna, ställa dem kallt en stund och vips! är den lyxigaste desserten i stan klar! Godast är det så klart med champagne till ;-)


Så här busiga och glada var vi efter brunch & lyxig dessert :-)

Då var det dags för en guidad tur på den vackra resorten!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Ser gott ut! Imponerad av kombinationen vit klänning och så mycket choklad..! Skickligt att inte spilla :)

2008-04-27 @ 17:53:06
Postat av: caroline

yummy!!! det var en utrolig god idè til dessert hjemme...har fått det på restaurant noen ganger,men ikke tenkt på å gjøre det selv!!! ;)

2008-04-27 @ 18:01:17
Postat av: Cecilia

Oj vad gott det ser ut!

Jag är lite nyfiken, pratar du norska eller svenska med Johanna? Vilket av språken pratar hon?

2008-04-27 @ 18:02:03
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Gud så gott det låter! :)

Postat av: EVELINA

vad fin hon är!!

2008-04-27 @ 18:47:52
URL: http://metrobloggen.se/evelinaaas
Postat av: ChristinaB

SÖTA som SOCKER är Ni!!!!!

kram ChristinaB

2008-04-27 @ 19:28:20
Postat av: Karolina N

Johanna vet hur man äter choklad med vit klänning hon! Kram!

2008-04-27 @ 20:03:01
Postat av: Maria

Jag har ett (egentligen två:) sett hemma till choklandfondue och jag bara älskar att skära upp färsk frukt och doppa i mörkchoklad, att avsluta den chokladdoppade jordgubben i kokos är inte helt fel heller:) Men just nu är jag nog inne på färsk ananans, tycker det blir en helt underbar brytning mot chokladen:)

2008-04-28 @ 07:30:24
URL: http://mimmi84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91